Στο Athens Capitol το «στρατηγείο» του αμερικανικού ομίλου Sitel στην Ελλάδα 

Κώστας Κετσιετζής
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Στο Athens Capitol το «στρατηγείο» του αμερικανικού ομίλου Sitel στην Ελλάδα 
Sitel και όμιλος Χαραγκιώνη ήρθαν σε συμφωνία για τη μίσθωση χώρων επιφάνειας 6.000 τμ.

Στο Athens Capitol θα στήσει το «στρατηγείο» του ο αμερικανικός όμιλος Sitel, ο οποίος ανακοίνωσε πρόσφατα τα σχέδια του να δημιουργήσει ένα κέντρο υπηρεσιών outsourcing στην Αθήνα που θα δημιουργήσει 1.000 θέσεις εργασίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του insider.gr, Sitel και όμιλος Χαραγκιώνη ήρθαν σε συμφωνία για τη μίσθωση χώρων επιφάνειας 6.000 τμ, στο ακίνητο που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Ιουλιανού και 3ης Σεπτεμβρίου. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές το μηνιαίο μίσθωμα διαμορφώθηκε λίγο κάτω από 15 ευρώ/τμ.

O αμερικανικός όμιλος Sitel, ένας εκ των κορυφαίων ομίλων στην παροχή υποστηρικτικών υπηρεσιών σε επιχειρήσεις, ανακοίνωσε ότι θα επενδύσει στην Ελλάδα μόλις πριν λίγες εβδομάδες και φαίνεται ότι κινείται με ταχείς ρυθμούς, καθώς στοχεύει να ξεκινήσει τη λειτουργία του στη χώρα μας μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2020.

O όμιλος Sitel ιδρύθηκε το 1985 στις ΗΠΑ. Σήμερα ο όμιλος διατηρεί πάνω από 150 γραφεία σε 27 χώρες και εξυπηρετεί τις ανάγκες επιχειρήσεων σε 70 χώρες, παρέχοντας υπηρεσίες σε 48 γλώσσες.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider