Τα σχέδια της Jumbo στη Ρουμανία

Ρομίνα Νικηφόρου
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Τα σχέδια της Jumbo στη Ρουμανία

Την περαιτέρω ανάπτυξή του στη Ρουμανία σχεδιάζει ο Όμιλος Jumbo που προχώρα στη δημιουργία κέντρου αποθήκευσης καθώς και distribution center που θα εξυπηρετεί το e-shop.

Πρόκειται για ένα πλάνο στο οποίο είχε αναφερθεί η διοίκηση στη Γενική συνέλευση των μετόχων πέρσι και είχε ξεκινήσει προς την υλοποίησή του ωστόσο, όπως επισημαίνουν στο insider.gr πηγές κοντά στην εταιρεία καθυστέρησε εξαιτίας της πανδημίας αλλά και των διαδικασιών αδειοδότησης που απαιτούνταν.

Σημειώνεται πως η Ρουμανία αποτελεί την πιο δυναμική αγορά για τον Όμιλο με διψήφιο αριθμό ανάπτυξης. Αυτή τη στιγμή η Jumbo διαθέτει 14 καταστήματα στη χώρα ενώ σχεδιάζει το επόμενο διάστημα τη δημιουργία ακόμη ενός.

Στόχος είναι με το δίκτυο αποθηκών και τη βοήθεια της τεχνολογίας ΜRS να επιτευχθεί ένας ομαλός τρόπος τροφοδοσίας προκειμένου η παράδοση στα καταστήματα να πραγματοποιείται μέσα στην ίδια μέρα, σημειώνουν οι ίδιες πηγές.

Το κέντρο αποθήκευσης που θα δημιουργηθεί αναμένεται να έχει έκταση άνω των 75.000 τ.μ και σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για μία επένδυση που θα ξεπεράσει τα 30 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider