Η ΑΒ Βασιλόπουλος προσφέρει 200.000 μάσκες στην ΕΛ.ΑΣ.

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Η ΑΒ Βασιλόπουλος προσφέρει 200.000 μάσκες στην ΕΛ.ΑΣ.
Tη Μεγάλη Τετάρτη παραδόθηκαν οι πρώτες 100.000 μάσκες μέσω της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών.

Συνολικά 200.000 μάσκες προσφέρει η ΑΒ Βασιλόπουλος στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας μέσω της Τοπικής Διοίκησης Αθηνών και Αττικής της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, η συγκεκριμένη προσφορά, η οποία πραγματοποιείται στο πλαίσιο της δωρεάς ύψους 500.000 ευρώ προς Δήμους, ΜΚΟ και Οργανισμούς, έχει ήδη τεθεί σε εφαρμογή, καθώς τη Μεγάλη Τετάρτη παραδόθηκαν οι πρώτες 100.000 μάσκες, μέσω της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών.

Ο Πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης Αθηνών και Αττικής της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, κ. Βλάσιος Βαλάτσος, δήλωσε σχετικά: «Χρέος μας, αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε είναι η ασφάλεια όλων των πολιτών αλλά και των ίδιων των ανθρώπων μας. Ευχαριστούμε θερμά την ΑΒ Βασιλόπουλος για αυτή τη σημαντική δωρεά, η οποία συμβάλλει έμπρακτα στην προστασία των αστυνομικών που δίνουν καθημερινά τον δικό τους αγώνα. Η αναγνώριση του έργου της Ελληνικής Αστυνομίας και της αδιάκοπης προσπάθειάς μας για την καταπολέμηση της πανδημίας, μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε».

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΒ Βασιλόπουλος, Βασίλης Σταύρου, δήλωσε από την πλευρά του: «Εκφράζουμε έμπρακτα τη στήριξή μας στην Ελληνική Αστυνομία, που από την πρώτη στιγμή δίνει το δικό της καθημερινό αγώνα για την προστασία της δημόσιας υγείας και την τήρηση των μέτρων προστασίας που έχει θεσπίσει η Πολιτεία. Οι άνθρωποι αυτοί θέτουν καθημερινά τη ζωή τους σε κίνδυνο για να προστατέψουν όλους εμάς. Προτεραιότητά μας στην ΑΒ Βασιλόπουλος, είναι να φροντίζουμε με κάθε μέσο που διαθέτουμε εκείνους που μας φροντίζουν και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε όπου υπάρχει ανάγκη και σε όσους το χρειάζονται».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.