Μπύρες με delivery λόγω κορονοϊού

Ρομίνα Νικηφόρου
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Μπύρες με delivery λόγω κορονοϊού
Μικρές ζυθοποιίες πραγματοποιούν παραδόσεις κατ΄οίκον.

Καταστήματα και μικρές ζυθοποιίες δίνουν τη δυνατότητα στους καταναλωτές που μένουν αυτή τη περίοδο στο σπίτι, να παραγγείλουν τη μπύρα τους τηλεφωνικά ή online και να την παραλάβουν μέσω delivery.

Εκτός από τα online καταστήματα όπως το beershop.gr ή το beer24.gr που διαθέτουν μεγάλη ποικιλία από γνωστές μπύρες, στη «μάχη» μπήκαν λόγω των συνθηκών και μικρές ζυθοποιίες, τα οποία μέσα από τις σελίδες τους στο Facebook και το Instagram, ενημερώνουν τους καταναλωτές ότι πραγματοποιούν παραδόσεις κατ΄οίκον. Στις περισσότερες περιπτώσεις απαιτείται κάποια ελάχιστη παραγγελία μπουκαλιών και η παράδοση γίνεται μέσα σε 1-2 μέρες.

Ενδεικτικά:

Η μικροζυθοποιία Noctua Brewery Athen, μια μικρή ανεξάρτητη επιχείρηση που λειτουργεί στην Αθήνα τα τελευταία τρία χρόνια και αποφάσισε να ξεκινήσει διανομές μπύρας στην Αθήνα με ελάχιστη παραγγελία τα οκτώ μπουκάλια. Οι παραγγελίες γίνονται μέσω email, τηλεφώνου, ή από τις σελίδες στο Facebook και το Instagram.

Η ζυθοποιία Alea Brewing Co διαθέτει τέσσερα είδη μπύρας και η παραγγελία τους γίνεται μέσω e-mail, Facebook και Instgram. Τα μεταφορικά είναι δωρεάν και η ελάχιστη παραγγελία τα 10 κουτάκια μπύρας.

Η Kirki Beers με έδρα τον Πειραιά και λειτουργία από το 2015, δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές παραγγείλουν τις μπύρες της εταιρείας είτε μέσω e-mail είτε με μήνυμα στις σελίδες στο Facebook και το Instagram. Ως ελάχιστη παραγγελία ορίζεται: ένα κιβώτιο 20 φιαλών.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider