Τα ελληνικά αποστάγματα κέρδισαν τις εντυπώσεις στο μεγαλύτερο bar show στον κόσμο

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Τα ελληνικά αποστάγματα κέρδισαν τις εντυπώσεις στο μεγαλύτερο bar show στον κόσμο
Το περίπτερο του Σ.Ε.Α.Ο.Π., ήταν  διαμορφωμένο ως Bar, με την προτροπή «TASTE the GREEK SPIRIT», ενώ οι επισκέπτες του ξεπέρασαν τους 700.

Στο σημαντικότερο διεθνές γεγονός για τη βιομηχανία των μπαρ των οινοπνευματωδών, το Bar Convent Berlin 2019, ξεχώρισαν με τη συμμετοχή τους τα ελληνικά αποστάγματα.

Η πρωτοβουλία του Σ.Ε.Α.Ο.Π. με τη διοργάνωση εθνικής συμμετοχής και περίπτερο στην επαγγελματική Έκθεση ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία και υψηλή επισκεψιμότητα.

ΣΕΑΟΑΠ

Στη έκθεση συμμετείχαν 46 εκθέτες από 48 χώρες και 15.000 επισκέπτες με άνω του 50% να προέρχεται όχι μόνο από την Ευρώπη, αλλά και την Ασία, συμπεριλαμβανομένης Κίνας και Ινδίας. Συνολικά προβλήθηκαν 1.200 brands.

Το Περίπτερο του Σ.Ε.Α.Ο.Π.,ήταν διαμορφωμένο ως Bar, με την προτροπή «TASTE the GREEK SPIRIT». Οι επισκέπτες του, οι οποίοι ξεπέρασαν τους 700 είχαν την ευκαιρία πρώτα να ενημερωθούν και στη συνέχεια να γευτούν, δοκιμάζοντας ευρηματικά κοκτέιλ με «άρωμα Ελλάδας».

Από το στοχευμένο κοινό στο οποίο είχε κοινοποιηθεί η παρουσία του «Taste the Greek Spirit» περισσότερα από 300 άτομα έδωσαν το «παρών» (κυρίως Bartenders, Managers και Επιχειρηματίες). Τα Ελληνικά Αποστάγματα προσφέρθηκαν σε όλους για γευστική δοκιμή μετά από μία σύντομη επεξήγηση του τρόπου παρασκευής κάθε κατηγορίας και των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών κάθε Αποστάγματος. Παρουσιάστηκαν κυρίως το ούζο, το τσίπουρο (απλό & παλαιωμένο) και η μαστίχα αλλά και άλλα προϊόντα της ελληνικής ποτοποιίας/αποσταγματοποιίας (συνολικά 14 Παραγωγοί, μέλη του ΣΕΑΟΠ και 23 brands).

ΕΚΘΕΣΗ

Για μία εκ βαθέων γνωριμία του trade κοινού με τα Ελληνικά Αποστάγματα και τις δυνατότητες χρήσης τους στο Bar, τη δεύτερη ημέρα της Έκθεσης πραγματοποιήθηκε σεμινάριο για το trade κοινό με ομιλητές τους Ντένη Καλλιβωκά (Aegean Cocktails & Spirits) και Δημήτρη Κιάκο (ιδιοκτήτη «The Gin Joint», συνιδιοκτήτη «To Λοκάλι», o μοναδικός μη Βρετανός Member του The Gin Guild) οι οποίοι μετέφεραν όλα τα απαραίτητα στοιχεία για τη μακρά ιστορία, τον τρόπο παραγωγής και τη μοναδικότητα των Ελληνικών Αποσταγμάτων.

«Στόχος της παρουσίας μας στο BCB ήταν να δημιουργηθούν οι προσλαμβάνουσες που θα συνδέσουν τα Ελληνικά Αποστάγματα με τον χώρο του μπαρ, εκσυγχρονίζοντας, εξελίσσοντας και επανατοποθετώντας τα διεθνώς με τρόπο δημιουργικό. Το εγχείρημα της συμμετοχής με το «Taste the Greek Spirit» στο μεγαλύτερο Bar Show στον Κόσμο ήταν αποτέλεσμα συντονισμένης προσπάθειας, πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη της Enterprise Greeece και υλοποιήθηκε από το Aegean Coctails & Spiritis» δήλωσε ο Πρόεδρος του Σ.Ε.Α.Ο.Π, Νίκος Καλογιάννης.

ΣΕΑΟΠ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider