Τις 250.000 παραγγελίες έφτασαν οι προ-παραγγελίες για το φορτηγό της Tesla. Συγκεκριμένα, ο Έλον Μασκ αποκάλυψε πως μέχρι στιγμής, περίπου 250.000 άνθρωποι έχουν δώσει 100 δολάρια «προκαταβολή» για το νέο ηλεκτρικό όχημα «Cybertruck», σύμφωνα με το CNBC.

Ο επικεφαλής της Tesla, με ανάρτησή του στο Twitter, αποκάλυψε πως υπάρχουν μέχρι στιγμής 250.000 προ-παραγγελίες για το φορτηγό με το φουτουριστικό σχεδιασμό, οι οποίες έγιναν χωρίς τη βοήθεια διαφήμισης ή άλλων προωθητικών ενεργειών, σύμφωνα με προηγούμενη ανάρτηση του.

 

«Φιάσκο» με τα θωρακισμένα παράθυρα του φορτηγού της Tesla

Με ένα δυσάρεστο απρόοπτο πραγματοποιήθηκε η αποκάλυψη του φουτουριστικού φορτηγού της Tesla, Cybertruck, όταν έσπασαν τα θωρακισμένα παράθυρα του οχήματος.

 Συγκεκριμένα, ο Έλον Μασκ παρουσίασε το φορτηγό των 39.900 δολαρίων την Πέμπτη, στο Λος Άντζελες και «ανέβασε» στη σκηνή τον κορυφαίο σχεδιαστή της Tesla, Franz von Holzhausen, για μία live δοκιμή.

Ο σχεδιαστής πέταξε δύο μεταλλικές μπάλες απευθείας στα παράθυρα και το αποτέλεσμα δεν ήταν ιδιαίτερα ευχάριστο για τον Έλον Μασκ που είδε τα τεθωρακισμένα τζάμια να σπάνε.