Έφτασαν τις 250.000 οι προ-παραγγελίες για το φορτηγό της Tesla (pic)

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Έφτασαν τις 250.000 οι προ-παραγγελίες για το φορτηγό της Tesla (pic)
Παρά το «φιάσκο» με τα θωρακισμένα παράθυρα του φορτηγού της Tesla.

Τις 250.000 παραγγελίες έφτασαν οι προ-παραγγελίες για το φορτηγό της Tesla. Συγκεκριμένα, ο Έλον Μασκ αποκάλυψε πως μέχρι στιγμής, περίπου 250.000 άνθρωποι έχουν δώσει 100 δολάρια «προκαταβολή» για το νέο ηλεκτρικό όχημα «Cybertruck», σύμφωνα με το CNBC.

Ο επικεφαλής της Tesla, με ανάρτησή του στο Twitter, αποκάλυψε πως υπάρχουν μέχρι στιγμής 250.000 προ-παραγγελίες για το φορτηγό με το φουτουριστικό σχεδιασμό, οι οποίες έγιναν χωρίς τη βοήθεια διαφήμισης ή άλλων προωθητικών ενεργειών, σύμφωνα με προηγούμενη ανάρτηση του.

«Φιάσκο» με τα θωρακισμένα παράθυρα του φορτηγού της Tesla

Με ένα δυσάρεστο απρόοπτο πραγματοποιήθηκε η αποκάλυψη του φουτουριστικού φορτηγού της Tesla, Cybertruck, όταν έσπασαν τα θωρακισμένα παράθυρα του οχήματος.

Συγκεκριμένα, ο Έλον Μασκ παρουσίασε το φορτηγό των 39.900 δολαρίων την Πέμπτη, στο Λος Άντζελες και «ανέβασε» στη σκηνή τον κορυφαίο σχεδιαστή της Tesla, Franz von Holzhausen, για μία live δοκιμή.

Ο σχεδιαστής πέταξε δύο μεταλλικές μπάλες απευθείας στα παράθυρα και το αποτέλεσμα δεν ήταν ιδιαίτερα ευχάριστο για τον Έλον Μασκ που είδε τα τεθωρακισμένα τζάμια να σπάνε.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider