Έφτασαν τις 146.000 παραγγελίες για το φορτηγό της Tesla

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Έφτασαν τις 146.000 παραγγελίες για το φορτηγό της Tesla
Ο Έλον Μασκ αποκάλυψε πως υπάρχουν μέχρι στιγμής 146.000 παραγγελίες για το νέο ηλεκτρικό όχημα της Tesla.

Μπορεί η παρουσίαση του Cybertruck της Tesla να μην πήγε και τόσο καλά αφού τα... άθραυστα παράθυρα ράγισαν στην επίδειξη, ωστόσο ο Έλον Μασκ ανακοίνωσε πως χιλιάδες έσπευσαν να το παραγγείλουν.

Ο επικεφαλής της Tesla, με ανάρτησή του στο Twitter, αποκάλυψε πως υπάρχουν μέχρι στιγμής 146.000 παραγγελίες για το νέο ηλεκτρικό όχημα της Tesla, με το 42% των ενδιαφερομένων να επιλέγουν το μοντέλο διπλού κινητήρα, 41% εκείνο του τριπλού κινητήρα και 17% εκείνο του μονού κινητήρα. Ο Έλον Μασκ πρόσθεσε μάλιστα σε επόμενη ανάρτηση ότι οι παραπάνω παραγγελίες έγιναν χωρίς τη βοήθεια διαφήμισης ή άλλων προωθητικών ενεργειών.

Σύμφωνα με τον Guardian, για την παραγγελία του οχήματος χρειάζονται 100 δολάρια, ποσό το οποίο η Tesla επιστρέφει σε περίπτωση ακύρωσης.

«Φιάσκο» με τα θωρακισμένα παράθυρα του φορτηγού της Tesla

Με ένα δυσάρεστο απρόοπτο πραγματοποιήθηκε η αποκάλυψη του φουτουριστικού φορτηγού της Tesla, Cybertruck, όταν έσπασαν τα θωρακισμένα παράθυρα του οχήματος.

Συγκεκριμένα, ο Έλον Μασκ παρουσίασε το φορτηγό των 39.900 δολαρίων την Πέμπτη, στο Λος Άντζελες και «ανέβασε» στη σκηνή τον κορυφαίο σχεδιαστή της Tesla, Franz von Holzhausen, για μία live δοκιμή.

Ο σχεδιαστής πέταξε δύο μεταλλικές μπάλες απευθείας στα παράθυρα και το αποτέλεσμα δεν ήταν ιδιαίτερα ευχάριστο για τον Έλον Μασκ που είδε τα τεθωρακισμένα τζάμια να σπάνε.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider