Μπορεί η παρουσίαση του Cybertruck της Tesla να μην πήγε και τόσο καλά αφού τα... άθραυστα παράθυρα ράγισαν στην επίδειξη, ωστόσο ο Έλον Μασκ ανακοίνωσε πως χιλιάδες έσπευσαν να το παραγγείλουν.

Ο επικεφαλής της Tesla, με ανάρτησή του στο Twitter, αποκάλυψε πως υπάρχουν μέχρι στιγμής 146.000 παραγγελίες για το νέο ηλεκτρικό όχημα της Tesla, με το 42% των ενδιαφερομένων να επιλέγουν το μοντέλο διπλού κινητήρα, 41% εκείνο του τριπλού κινητήρα και 17% εκείνο του μονού κινητήρα. Ο Έλον Μασκ πρόσθεσε μάλιστα σε επόμενη ανάρτηση ότι οι παραπάνω παραγγελίες έγιναν χωρίς τη βοήθεια διαφήμισης ή άλλων προωθητικών ενεργειών.

Σύμφωνα με τον Guardian, για την παραγγελία του οχήματος χρειάζονται 100 δολάρια, ποσό το οποίο η Tesla επιστρέφει σε περίπτωση ακύρωσης.

«Φιάσκο» με τα θωρακισμένα παράθυρα του φορτηγού της Tesla

Με ένα δυσάρεστο απρόοπτο πραγματοποιήθηκε η αποκάλυψη του φουτουριστικού φορτηγού της Tesla, Cybertruck, όταν έσπασαν τα θωρακισμένα παράθυρα του οχήματος.

 Συγκεκριμένα, ο Έλον Μασκ παρουσίασε το φορτηγό των 39.900 δολαρίων την Πέμπτη, στο Λος Άντζελες και «ανέβασε» στη σκηνή τον κορυφαίο σχεδιαστή της Tesla, Franz von Holzhausen, για μία live δοκιμή.

Ο σχεδιαστής πέταξε δύο μεταλλικές μπάλες απευθείας στα παράθυρα και το αποτέλεσμα δεν ήταν ιδιαίτερα ευχάριστο για τον Έλον Μασκ που είδε τα τεθωρακισμένα τζάμια να σπάνε.