Τα υπερσύγχρονα συστήματα και η τεχνολογία υπερήχων της Philips στην μάχη κατά του COVID-19

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Τα υπερσύγχρονα συστήματα και η τεχνολογία υπερήχων της Philips στην μάχη κατά του COVID-19
Η Αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) ενέκρινε τη χρήση των συστημάτων υπερήχων της PHILIPS για την αντιμετώπιση καρδιακών και αναπνευστικών επιπλοκών, άμεσα συνδεδεμένων με τον COVID-19.

Τα υπερσύγχρονα συστήματα και η τεχνολογία υπερήχων της Philips, παρέχουν λεπτομερείς και αναλυτικές διαγνωστικές πληροφορίες, εύκολα, άμεσα και αποτελεσματικά και αποτελούν πολύτιμα εργαλεία για τους ιατρούς στο μέτωπο με την πανδημία COVID-19.

Ειδικότερα, το Lumify είναι η πρώτη φορητή συσκευή υπερήχων παγκοσμίως, με προηγμένες δυνατότητες τηλε-διάγνωσης. Μέσω της ενσωματωμένης εφαρμογής “Reacts” (συμβατή με smartphone και tablets) παρέχει τη δυνατότητα οπτικοακουστικών κλήσεων σε πραγματικό χρόνο, έτσι ώστε και τα δύο μέρη να μπορούν ταυτόχρονα να αλληλεπιδρούν. Η εξέταση κατ’ αυτόν τον τρόπο βοηθά τόσο στη γρήγορη και έγκυρη διάγνωση, όσο και στη διαρκή παρακολούθηση και αξιολόγηση της κατάστασης των ασθενών. Παράλληλα, περιορίζεται η έκθεση των ιατρών και των ασθενών στον ιό, καθώς δεν απαιτείται μετακίνησή του ασθενούς σε νοσοκομείο.

Οι διαγνωστικές πληροφορίες που προσφέρει το Lumify καλύπτουν τις ανάγκες για συνεχή παρακολούθηση και περίθαλψη των ασθενών με συμπτώματα COVID-19. Με τη χρήση της τεχνολογίας υπερήχων της PHILIPS, οι ιατροί μπορούν να απεικονίσουν με ακρίβεια τον περιφερειακό πνευμονικό ιστό που πλήττεται άμεσα, αλλά και καρδιακές επιπλοκές όταν ο ασθενής προσβληθεί από τον COVID-19. Επιπλέον, προσφέρουν διαφορετικές επιλογές ανάλογα με τη θεραπεία που επιλέγει ο ειδικός γιατρός.

Η Philips, αξιόπιστος ηγέτης στον τομέα της τεχνολογίας υγείας για περισσότερο από 90 χρόνια, διαθέτει μεγάλη ποικιλία προϊόντων, υπηρεσιών και λύσεων, οι οποίες μπορούν να υποστηρίξουν αποτελεσματικά τόσο το σύστημα υγείας όσο και το ιατροφαρμακευτικό προσωπικό, ενισχύοντας τη μάχη για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Με τις ολοκληρωμένες λύσεις τεχνολογίας υπερήχων, η Philips αποδεικνύει στην πράξη ότι πάντα υπάρχει τρόπος για μια καλύτερη και πιο ποιοτική ζωή για όλους, ιδιαίτερα σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

* Τα συστήματα τεχνολογίας υπερήχων PHILIPS που έλαβαν έγκριση από την Αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων είναι : EPIQ, Affiniti, Lumify, CX50, Sparq, αλλά και το QLAB Advanced Quantification Software.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider