ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ: Θα ισχύσει για 5 επιπλέον έτη ο δασμός εισαγωγών στην Τουρκία

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ: Θα ισχύσει για 5 επιπλέον έτη ο δασμός εισαγωγών στην Τουρκία
Για την εισηγμένη ο δασμός εισαγωγής καθορίστηκε σε 5%.

Η ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ ανακοινώνει ότι δυνάμει της με αρ. 2024/12 απόφασης του Υπουργείου Εμπορίου της Τουρκίας που εκδόθηκε στο πλαίσιο διοικητικής διαδικασίας επανεξέτασης του δασμού εισαγωγής προϊόντων σωλήνων χαλκού από την Ελλάδα, κατόπιν αιτήματος που υπεβλήθη από εγχώριο παραγωγό της Τουρκίας, διαδικασία στην οποία η ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ συμμετείχε ως ελληνική βιομηχανία παραγωγής προϊόντων σωλήνων χαλκού, καθορίσθηκε ότι ο δασμός εισαγωγής που έχει επιβληθεί, το έτος 2017, στα προϊόντα σωλήνων χαλκού από την Ελλάδα, που για την ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ καθορίσθηκε σε ποσοστό 5%, στο πλαίσιο της αρχικής έρευνας, θα παραμείνει εν μέρει σε ισχύ για επιπλέον πέντε έτη.

Η ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ εύλογα αναμένει μη ουσιώδη επίδραση στα οικονομικά αποτελέσματά της από την ανωτέρω απόφαση του Υπουργείου Εμπορίου της Τουρκίας.

Η ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ, σύμφωνα με τη χρηματιστηριακή νομοθεσία, θα ενημερώνει το επενδυτικό κοινό για κάθε σημαντική εξέλιξη.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Πακέτο ΔΕΘ: Πόσο μειώνονται οι φόροι για μισθωτούς, συνταξιούχους, νέους, φορολογούμενους με παιδιά  - Αναλυτικά παραδείγματα

Πολεοδομίες: Φεύγουν από τους δήμους, τι θα αλλάξει για τους πολίτες

Σε δύο δόσεις η κατάργηση της προσωπικής διαφοράς στις συντάξεις - Αυξήσεις μισθών για ένστολους, διπλωμάτες

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider