Συνάντηση Μητσοτάκη με την CEO της Vodafone 

Νίκη Παπάζογλου
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Συνάντηση Μητσοτάκη με την CEO της Vodafone 
Το επενδυτικό πλάνο του ομίλου στο επίκεντρο της συζήτησης

Συνάντηση με τον Έλληνα Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, είχε σήμερα η Διευθύνουσα Σύμβουλος της Vodafone Margherita Della Valle, στο πλαίσιο της επίσκεψής της στην θυγατρική του βρετανικού ομίλου στην Αθήνα.

Κατά την συνάντηση συζητήθηκαν οι σχεδιαζόμενες επενδύσεις της Vodafone ενώ η Διευθύνουσα Σύμβουλος του Ομίλου επιβεβαίωσε την μακροπρόθεσμη προσήλωση της εταιρείας στoν ψηφιακό μετασχηματισμό της Ελλάδας και την επίτευξη των στόχων συνδεσιμότητας της χώρας για την Ψηφιακή Δεκαετία του 2030.

Ειδικότερα, η κ. Della Valle κοινοποίησε τον στρατηγικό σχεδιασμό της εταιρείας να προχωρήσει σε επενδύσεις άνω του 1 δισ. ευρώ για την ανάπτυξη του δικτύου κινητής τηλεφωνίας 5G και την επέκταση της υποδομής οπτικών ινών μέχρι το 2029.

Στο πλαίσιο της συνάντησης συζητήθηκαν και το καθεστώς στις Τηλεπικοινωνίες σε διεθνές επίπεδο, οι προοπτικές της ευρυζωνικής συνδεσιμότητας για την Ευρώπη, καθώς και οι κύριες προκλήσεις που θα πρέπει να αντιμετωπιστούν με στόχο να απελευθερωθούν οι πραγματικές δυνατότητες της συνδεσιμότητας για την ενίσχυση της ελληνικής οικονομίας και την αποτελεσματική κάλυψη των διαρκώς αυξανόμενων ψηφιακών αναγκών της κοινωνίας και των επιχειρήσεων.

«Είναι χαρά μου που σήμερα βρίσκομαι εδώ και σας γνωρίζω. Η Vodafone είναι προσηλωμένη στην Ελλάδα και προσβλέπουμε να συνεχίσουμε να εξυπηρετούμε τους πελάτες μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, να υποστηρίζουμε τις επιχειρήσεις και να συμβάλλουμε στην ευημερία της ελληνικής κοινωνίας» ανέφερε η κα Della Valle.

Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρης Παπαστεργίου, ο Υπουργός Επικρατείας Σταύρος Παπασταύρου, ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ Γιάννης Μπρατάκος, η Διευθύνουσα Σύμβουλος της Vodafone Ευρώπης Serpil Timuray και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Vodafone Ελλάδας Χάρης Μπρουμίδης.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Interwood - Ξυλεμπορία: Προς ΑΜΚ έως 3 εκατ. ευρώ

Νέα συνεργασία της ΑΒ Βασιλόπουλος με την COSMOTE

Χρονιά εξελίξεων το 2024 για τις τηλεπικοινωνίες - Τα μεγάλα στοιχήματα και τα σχέδια των OTE, Vodafone, Nova

gazzetta
gazzetta reader insider insider