Goldman Sachs: Τέλος σε χορηγία άνω του $1 εκατ. ετησίως στον παίκτη του γκολφ Patrick Cantlay

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Goldman Sachs: Τέλος σε χορηγία άνω του $1 εκατ. ετησίως στον παίκτη του γκολφ Patrick Cantlay
Διέκοψε την συνεργασία του με τον διεθνή παίκτη ο αμερικανικός κολοσσός σε μια προσπάθεια περιορισμού του ανοίγματος του στην λιανική τραπεζική.

Τέλος στην...ακριβή συνεργασία του με τον παίκτη του γκολφ Patrick Cantlay, έβαλε η Golman Sachs, σε μια προσπάθεια περιορισμού του ανοίγματός της στην λιανική τραπεζική.

Σύμφωνα με το CNBC, η αμερικανική τράπεζα ήταν «χρυσός» χορηγός του διεθνούς παίκτη τα τελευταία χρόνια, καθώς πλήρωνε πάνω από 1 εκατ. δολάρια ετησίως σε χορηγίες, στο πλαίσιο της προσπάθειάς της να ενισχύσει τον τομέα του consumer banking.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το πρακτορείο, ο Cantlay υπέγραψε το 2020 τριετές συμβόλαιο με την Goldman Sachs που προέβλεπε χορηγία ύψους 1,1 εκατ. δολαρίων ετησίως, με μπόνους απόδοσης και έξτρα αμοιβές για μεγάλες νίκες.

Ωστόσο, η επενδυτική τράπεζα αποφάσισε να μην ανανεώσει την χορηγία του στον Cantlay φέτος, σε μια τελευταία ένδειξη περιορισμού του ανοίγματός της στην λιανική τραπεζική, που μέχρι στιγμής, δεν έχει αποδειχθεί προσοδοφόρο. Σημειώνεται ότι η νεοσυσταθείσα μονάδα λιανικής τραπεζικής της Goldman Sachs είχε καταγράψει ζημιές 3 δις. δολαρίων το 2020.

Ο εκπρόσωπος της Goldman Sachs, Tony Fratto, αρνήθηκε να κάνει κάποιο σχόλιο γύρω από τις οικονομικές πτυχές της χορηγίας, όπως και η εκπρόσωπος του Cantlay, Molly Levinson.

«Αξιολογούμε συνεχώς τις συνεργασίες της εταιρείας και αυτή τη στιγμή, το λογότυπό μας δεν θα εμφανίζεται πλέον στο καπέλο του», αρκέστηκε να δηλώσει ο Fratto στους New York Times, που αποκάλυψαν το τέλος της συνεργασίας.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider