ΔΕΗ: Σε αποκλειστικές διαπραγματεύσεις με την βρετανική Curry's για την εξαγορά της Κωτσόβολος

Viber Whatsapp Μοιράσου το
ΔΕΗ: Σε αποκλειστικές διαπραγματεύσεις με την βρετανική Curry's για την εξαγορά της Κωτσόβολος
Σε αποκλειστικές διαπραγματεύσεις με την βρετανική Currys, φαίνεται να βρίσκεται η ΔΕΗ για την εξαγορά της ελληνικής Κωτσόβολος.

Σε αποκλειστικές διαπραγματεύσεις με την βρετανική Curry's, φαίνεται να βρίσκεται η ΔΕΗ για την εξαγορά της ελληνικής Κωτσόβολος.

Παρότι η είδηση δεν έχει επισήμως επιβεβαιωθεί - οι υπόλοιποι υποψήφιοι δηλαδή ο Όμιλος Μαρινάκη και η Quest- φαίνεται να έχουν, προς ώρας, διακόψει τις διαπραγματεύσεις.

Σε κάθε περίπτωση κι επειδή η διαδικασία δεν περιλαμβάνει κατάθεση δεσμευτικών προσφορών, αν οι διαπραγματεύσεις ΔΕΗ - Curry’s δεν καταλήξουν σε κάποια συμφωνία δεν αποκλείεται το ενδιαφέρον και οι συζητήσεις των υπολοίπων παικτών να αναζωπυρωθούν.

Όπως σημείωνε το insider.gr, σε περίπτωση που η ΔΕΗ αποκτήσει την Κωτσόβολος θα κάνει δικό της ένα ισχυρό δίκτυο λιανικής για να διαθέσει και προϊόντα και υπηρεσίες συναφή με την ηλεκτρική ενέργεια, με την εταιρεία να βρίσκεται σε στάδιο επαναπροσδιορισμού των εμπορικών της δραστηριοτήτων.

Σε κάθε περίπτωση ο Οκτώβριος αναμένεται να αποτελέσει μήνα εξελίξεων για την όλη διαδικασία, καθώς οι μέχρι τώρα ενδείξεις αλλά και πρόσφατες πληροφορίες δεν αποκλείουν ο κύβος να ριφθεί μέχρι το τέλος του μήνα. Ειδικά αν κάποιος προσφέρει τίμημα που θα ικανοποιήσει τη μητρική, προϋπόθεση απαραίτητη όπως έχει ξεκαθαρίσει η Curry's, τονίζοντας ότι θα «ήταν το ίδιο ικανοποιημένη και να κρατήσει τον Κωτσόβολο».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Société Générale: Έφτασε η στιγμή του «investment grade» για την Ελλάδα από τη Standard & Poor's - Ακολουθεί η Fitch

Ρεύμα: Προς αύξηση 15-20% στις χρεώσεις Νοεμβρίου – «Κλειδώνει» το ενιαίο τιμολόγιο για το 2024

ΕΕΕΠ: Αύξηση 28,2% στα πονταρίσματα– «Ράλι ανόδου» στον φόρο παικτών στα διαδικτυακά παίγνια

gazzetta
gazzetta reader insider insider