PepsiCo: Πάνω από τις εκτιμήσεις τα κέρδη και τα έσοδα στο γ' τρίμηνο

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
PepsiCo: Πάνω από τις εκτιμήσεις τα κέρδη και τα έσοδα στο γ' τρίμηνο
Πάνω από τις εκτιμήσεις των αναλυτών διαμορφώθηκαν τα κέρδη και τα έσοδα της PepsiCo στο γ' τρίμηνο του έτους, με την εταιρεία αναψυκτικών να αναβαθμίζει παράλληλα τις εκτιμήσεις της για τα κέρδη στο σύνολο του 2023.

Πάνω από τις εκτιμήσεις των αναλυτών διαμορφώθηκαν τα κέρδη και τα έσοδα της PepsiCo στο γ' τρίμηνο του έτους, με την εταιρεία αναψυκτικών να αναβαθμίζει παράλληλα τις εκτιμήσεις της για τα κέρδη στο σύνολο του 2023.

Πιο αναλυτικά, τα συνολικά έσοδα της εταιρείας διαμορφώθηκαν στα 23,45 δισ. δολάρια, υψηλότερα από την πρόβλεψη για τζίρο 23,39 δισ. δολαρίων

Tην ίδια στιγμή, τα προσαρμοσμένα κέρδη της PepsiCo ανήλθαν στα 2,25 δολάρια/μετοχή, την ώρα που οι αναλυτές ανέμεναν 2,15 δολάρια ανά μετοχή.

Για το σύνολο του έτους, η εταιρεία αναμένει καθαρά κέρδη 7,54 δολαρίων/μετοχή, αναβαθμίζοντας την προηγούμενη εκτίμηση για κέρδη 7,47 δολαρίων/μετοχή. Παράλληλα, διατηρεί αμετάβλητη την εκτίμησή της για τον τζίρο, αναμένοντας αύξηση 10% στο σύνολο του 2023.

Στον απόηχο των ανακοινώσεων, η μετοχή της PepsiCo ενισχύεται περίπου 2% στις ηλεκτρονικές συναλλαγές πριν την έναρξη της συνεδρίασης στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Επιστροφή στην κερδοφορία για τη Sephora - Αποδίδει καρπούς η νέα πολιτική των εκπτώσεων

Ζει τζάμπα σε Airbnb εδώ και 541 ημέρες - Τα 2 μοιραία λάθη του ιδιοκτήτη

Κίνα: Πτώχευσε η startup αυτοκινητοβιομηχανία ηλεκτρικών οχημάτων WM Motors

gazzetta
gazzetta reader insider insider