Exxon Mobil: Συνελήφθη ανώτερο στέλεχος για σεξουαλική επίθεση

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Exxon Mobil: Συνελήφθη ανώτερο στέλεχος για σεξουαλική επίθεση
Πρόκειται για τον Ντέιβιντ Σκοτ, επικεφαλής επιχειρήσεων παραγωγής σχιστολιθικού πετρελαίου και φυσικού αερίου της Exxon Mobil, που συνελήφθη στο Τέξας.

Ο Ντέιβιντ Σκοτ, επικεφαλής επιχειρήσεων παραγωγής σχιστολιθικού πετρελαίου και φυσικού αερίου της Exxon Mobil, συνελήφθη στο Τέξας και αντιμετωπίζει κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση.

Σύμφωνα με το Γραφείο του Σερίφη της κομητείας Μοντγκόμερι του Τέξας, ο 49χρονος Σκοτ, συνελήφθη με κατηγορίες σεξουαλικής επίθεσης για κακούργημα δευτέρου βαθμού. Σύμφωνα με το marketwatch, αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 30.000 δολαρίων. Τα αρχεία της αστυνομίας δείχνουν ότι συνελήφθη σε ξενοδοχείο La Quinta Inn & Suites στη Μανόλια του Τέξας, κοντά στα κεντρικά γραφεία της Exxon στο Σπρινγκ του Τέξας, βόρεια του Χιούστον.

Η Exxon ανέφερε σε ανακοίνωσή της ότι γνώριζε τους ισχυρισμούς κατά του Σκοτ και δεν μπορούσε να σχολιάσει δημόσια ένα προσωπικό θέμα. Ωστόσο, συνεχίζει η ανακοίνωση, «αυτό το άτομο δεν θα συνεχίσει τις επαγγελματικές του ευθύνες» καθώς προχωρά η έρευνα.

«Όλοι οι υπάλληλοι, τα στελέχη και τα διευθυντικά στελέχη της ExxonMobil είναι υπόλογοι για την τήρηση των υψηλότερων προτύπων ακεραιότητας και του κώδικα συμπεριφοράς, για την υποστήριξη των επιχειρήσεων της εταιρείας», κατέληγε η ανακοίνωση της Exxon.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider