Quest: Καμία κατάθεση δεσμευτικής πρότασης για την Κωτσόβολος

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Quest: Καμία κατάθεση δεσμευτικής πρότασης για την Κωτσόβολος
Η εταιρεία αναφέρει πως «εξετάζει κάθε πιθανή εξέλιξη στις αγορές που δραστηριοποιείται, αναζητώντας ευκαιρίες επέκτασης ή και τυχόν εξαγορές».

Η Quest Συμμετοχών δεν έχει καταθέσει «καταθέσει οποιαδήποτε πρόταση δεσμευτικού χαρακτήρα» για την εξαγορά της Κωτσόβολος. Παράλληλα, σημειώνει πως «εξετάζει κάθε πιθανή εξέλιξη στις αγορές που δραστηριοποιείται, αναζητώντας ευκαιρίες επέκτασης ή και τυχόν εξαγορές».

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της εισηγμένης στο Χρηματιστήριο Αθηνών και σε σχετική απάντηση ερωτήματος:

Η Quest Συμμετοχών Α.Ε. ("QUEST"), σε απάντηση σχετικού ερωτήματος της 04.08.2023 του Χρηματιστηρίου Αθηνών με Αρ. Πρωτ.: 2648 αναφορικά με δημοσιεύματα περί πιθανού ενδιαφέροντος της "QUEST" για την εξαγορά της “Κωτσόβολος”, διευκρινίζει ότι δεν έχει καταθέσει οποιαδήποτε πρόταση δεσμευτικού χαρακτήρα για την εξαγορά της εν λόγω εταιρείας.

Σε κάθε περίπτωση όπως επανειλημμένα έχει επικοινωνηθεί από τη Διοίκηση της εταιρείας, η "QUEST" στα πλαίσια του μακροπρόθεσμου στρατηγικού της πλάνου, εξετάζει κάθε πιθανή εξέλιξη στις αγορές που δραστηριοποιείται, αναζητώντας ευκαιρίες επέκτασης ή και τυχόν εξαγορές. Η "QUEST" θα προβεί, σύμφωνα με το νόμο, αμελλητί, στις απαιτούμενες ανακοινώσεις προς ενημέρωση του επενδυτικού κοινού, εάν και εφόσον συναφθεί οιαδήποτε δεσμευτική συμφωνία.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Μύλοι Κεπενού: Στα  0,04465 ευρώ το καθαρό μέρισμα ανά μετοχή - Στις 23 Αυγούστου η αποκοπή

ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή: Επανέναρξη κάλυψης από Euroxx με τιμή-στόχο 22,60 ευρώ και σύσταση Overweight

gazzetta
gazzetta reader insider insider