Ο αντιπρόεδρος της Microsoft πούλησε μετοχές αξίας 17 εκατ. δολαρίων

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Ο αντιπρόεδρος της Microsoft πούλησε μετοχές αξίας 17 εκατ. δολαρίων
Microsoft
Ο αντιπρόεδρος και επί μακρόν υψηλόβαθμο στέλεχος της Microsoft Μπραντ Σμιθ πούλησε μετοχές αξίας περίπου 17 εκατ. δολαρίων.

Ο αντιπρόεδρος και επί μακρόν υψηλόβαθμο στέλεχος της Microsoft, Μπραντ Σμιθ πούλησε μετοχές αξίας περίπου 17 εκατ. δολαρίων.

Ειδικότερα, «ξεφορτώθηκε» 50.000 μετοχές σε τιμή που κυμαίνονταν από 336,35 - 338,04 δολάρια, συνολικής αξίας 16,9 εκατομμυρίων δολαρίων.

Αξίζει να σημειωθεί πως η μετοχή του τεχνολογικού κολοσσού έχει εκτιναχθεί 40% τους πρώτους 7 μήνες του 2023, εν μέσω του τεχνολογικού ράλι και της φρενίτιδας με το ΑΙ.

Πάντως, ο Σμιθ που έχει ενταχθεί στην Microsoft από το 1993 εξακολουθεί να επενδύει σε μεγάλο βαθμό στην επιχείρηση, κατέχοντας πάνω από 588.000 μετοχές.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

ΕΝΦΙΑ 2026: Τελευταία ευκαιρία για έκπτωση έως 20% - Πάνω από 780.000 ασφαλισμένες κατοικίες

ΜΜΜ: Τα πρόστιμα για εισιτηριοδιαφυγή στις αστικές συγκοινωνίες, φθορές και επιθέσεις σε ελεγκτές - Η κοινωφελής εργασία

Τα «αναχώματα» του ΕΦΚΑ για να υποχωρήσει το κύμα εξόδου προς την σύνταξη της τελευταίας 6ετίας

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider