Μπλε Κέδρος: Συστήνει θυγατρική για την αξιοποίηση παραθαλάσσιου ξενοδοχείου στη Μονεμβασία

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Μπλε Κέδρος: Συστήνει θυγατρική για την αξιοποίηση παραθαλάσσιου ξενοδοχείου στη Μονεμβασία
Το μετοχικό κεφάλαιο της νέας εταιρείας ανέρχεται σε 2 εκατ. ευρώ.

Η Μπλε Κέδρος ανακοίνωσε την Πέμπτη τη σύσταση θυγατρικής εταιρείας για την αιοποίηση παραθαλάσσιου οικοπέδου στη Μονεμβασία.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της εισηγμένης στο Χρηματιστήριο Αθηνών, η εταιρεία « ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι προχώρησε στα πλαίσια του άρθρου
22 Παράγραφος 3 του νόμου 2278/1999 στη σύσταση θυγατρικής εταιρείας ειδικού σκοπού με την επωνυμία ΞΙΦΙΑΣ REAL ESTATE ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ(στο εξής η «Εταιρεία»), και στην οποία είναι η μοναδική μέτοχος κατέχοντας το 100 % των μετοχών της .

Το μετοχικό κεφάλαιο της νέας εταιρείας ανέρχεται σε 2.000.000(δύο εκατομμύρια) ευρώ, διαιρείται σε 2.000.000(δύο εκατομμύρια) μετοχές αξίας 1 ευρώ εκάστης και καταβλήθηκε ολοσχερώς .

Η εταιρεία ΞΙΦΙΑΣ REAL ESTATE ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ συστάθηκε με σκοπό την αξιοποίηση παραθαλάσσιου οικοπέδου στον οικισμό ΞΙΦΙΑΣ της κοινότητας Νομίων του Δήμου Μονεμβασίας Λακωνίας .

Στο προαναφερόμενο οικόπεδο, ιδιοκτησίας της Εταιρείας, πρόκειται να αναγερθεί ξενοδοχείο 5* που είναι σε φάση αδειοδότησης από τις αρμόδιες πολεοδομικές και άλλες υπηρεσίες .Το εν λόγω οικόπεδο αποτελεί τμήμα της παραθαλάσσιας έκτασης όπου θα αναγερθούν και 59 κατοικίες σύμφωνα με τα σχέδια της ΜΠΛΕ ΚΕΔΡΟΣ ΑΕΕΑΠ»

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Ευ. Μυτιληναίος: Κοντά σε νέα στρατηγική εξαγορά - Πάνω από 1 δισ. ευρώ τα EBITDA του 2023

Η Aegean κλείνει το «κεφάλαιο πανδημία» με νέα ρεκόρ – Οι στόχοι για νέους προορισμούς και τα νέα αεροπλάνα

FAMAR: Ισχυρά οικονομικά αποτελέσματα το 2022

gazzetta
gazzetta reader insider insider