Η Google καθυστερεί την παραγωγή των δικών της τσιπ για τα Pixel μέχρι το 2025

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Η Google καθυστερεί την παραγωγή των δικών της τσιπ για τα Pixel μέχρι το 2025
Θα παραμείνει με τη Samsung για έναν ακόμη χρόνο και θα περιμένει μέχρι το 2025 για να παρουσιάσει το τσιπ , με την ονομασία Laguna.

«Φρένο» στην προσπάθεια της Google να φτιάξει το δικό της τσιπ για τα smartphones Pixel φαίνεται πως βάζει ο αμερικανικός τεχνολογικός κολοσσός, όπως μετέδωσε την Πέμπτη το The Information.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η εταιρεία έχει μεγάλες φιλοδοξίες να αναπτύξει τα δικά της τσιπ για τα τηλέφωνά της Pixel. Μέχρι στιγμής, ωστόσο, τα πράγματα δεν έχουν πάει σύμφωνα με το σχέδιο.

Η Google καθυστέρησε κατά τουλάχιστον ένα χρόνο την κυκλοφορία του πρώτου πλήρως προσαρμοσμένου τσιπ της, το οποίο θα λειτουργούσε ως εγκέφαλος για τα Pixel, σύμφωνα με δύο άτομα με άμεση γνώση του θέματος.

Αρχικά η Google σχεδίαζε να κυκλοφορήσει το τσιπ, με την ονομασία Redondo, το 2024, αντικαθιστώντας τα ημι-προσαρμοσμένα τσιπ που σχεδιάζει σήμερα με τη Samsung.

Αντ' αυτού, θα παραμείνει με τη Samsung για έναν ακόμη χρόνο και θα περιμένει μέχρι το 2025 για να παρουσιάσει το τσιπ , με την ονομασία Laguna, σύμφωνα με τις πληροφορίες του The Information.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Το Μουντιάλ της FIFA χάρισε έσοδα-ρεκόρ στην Qatar Airways

Οι ΗΠΑ ζητούν εξηγήσεις από την Tesla για 830.000 οχήματα

Threads: Πρεμιέρα για το «νέο Twitter» - Πάνω από 10 εκατ. εγγραφές μέσα σε λίγες ώρες

gazzetta
gazzetta reader insider insider