Bally’s Intralot: Η Deutsche Bank απέκτησε 1,07 εκατ. μετοχές

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Bally’s Intralot: Η Deutsche Bank απέκτησε 1,07 εκατ. μετοχές
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Σε νέες αγορές μετοχών της Bally’s Intralot προχώρησε η Deutsche Bank, στο πλαίσιο της Συμφωνίας Ανταλλαγής Συνολικής Απόδοσης (Total Return Swap) μεταξύ των δύο πλευρών.

Σε νέες αγορές μετοχών της Bally’s Intralot προχώρησε η Deutsche Bank, στο πλαίσιο της Συμφωνίας Ανταλλαγής Συνολικής Απόδοσης (Total Return Swap) μεταξύ των δύο πλευρών.

Ειδικότερα, από τις 24 έως τις 28 Αυγούστου 2026, η γερμανική τράπεζα απέκτησε συνολικά 1.067.000 μετοχές, καταβάλλοντας περίπου 1,2 εκατ. ευρώ, με μέση τιμή αγοράς τα 1,123680 ευρώ ανά μετοχή.

Οι συναλλαγές πραγματοποιήθηκαν σε δύο συνεδριάσεις: Στις 25 Αυγούστου αγοράστηκαν 530.000 μετοχές, συνολικής αξίας 594.028,50 ευρώ, ενώ στις 27 Αυγούστου αποκτήθηκαν επιπλέον 537.000 μετοχές, έναντι 604.937,81 ευρώ.

Κατόπιν των ανωτέρω συναλλαγών, η Deutsche Bank AG κατέχει συνολικά 11.506.394 μετοχές της εταιρείας, οι οποίες αντιστοιχούν σε ποσοστό 0,616% του συνόλου των μετοχών της Bally’s Intralot.

Με τη λήξη του swap, οι συγκεκριμένες μετοχές προβλέπεται να μεταβιβαστούν στην εταιρεία και να καταστούν ίδιες μετοχές.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Σούπερ μάρκετ: Στα ράφια 1.740 κωδικοί με χαμηλότερες τιμές - Στο 9,5% η μέση μείωση - Αναλυτικές λίστες

Το πράσινο που γίνεται… μπλε - Η ντρίπλα του Άδωνι - Το τρίπτυχο του Τσίπρα

Τέλος εποχής για το ιστορικό πολυκατάστημα Notos

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider