Intracom Telecom - Γρίβας: Ανάληψη έργου για το Λιμενικό Σώμα

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Intracom Telecom - Γρίβας: Ανάληψη έργου για το Λιμενικό Σώμα
Κοινοπραξία των εταιρειών Intracom Telecom και Γρίβας ΑΕ ανέλαβε την εκτέλεση του έργου «Εξειδικευμένες φορητές συσκευές συνδεδεμένες με κινητά τηλέφωνα και εφαρμογές συνδεδεμένα με διεθνείς Αρχές Δίωξης».

Κοινοπραξία των εταιρειών Intracom Telecom και Γρίβας ΑΕ ανέλαβε την εκτέλεση του έργου «Εξειδικευμένες φορητές συσκευές συνδεδεμένες με κινητά τηλέφωνα και εφαρμογές συνδεδεμένα με διεθνείς Αρχές Δίωξης», με δυνατότητα για έλεγχο ταξιδιωτικών εγγράφων, δυνατότητα διακρίβωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων και άλλων βιομετρικών στοιχείων.

Το έργο ανατέθηκε από το Λιμενικό Σώμα μετά από διεθνή ανοικτό διαγωνισμό και αφορά στην προμήθεια του καινοτόμου συστήματος λογισμικού Command & Control SISC 2 της Intracom Telecom όπου θα παραμετροποιηθεί ειδικά στις απαιτήσεις του Λιμενικού Σώματος. Τα χαρακτηριστικά του συστήματος SISC 2 προσφέρουν τη δυνατότητα προβολής αποτελεσμάτων σε κινητές συσκευές που προέρχονται από σύνθετες αναζητήσεις οι οποίες πραγματοποιήθηκαν σε βάσεις δεδομένων, εφαρμογές και σε τρίτα συστήματα.

Ο Κώστας Καρδαράς, διευθυντής της διεύθυνσης Security & Integrated Systems της Intracom Telecom, δήλωσε: «Θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στο Λιμενικό Σώμα που εμπιστεύτηκε τις τεχνολογικές λύσεις της ένωσης εταιρειών Intracom Telecom - Γρίβας καθώς επίσης να ευχαριστήσω και όλα τα μέλη των ομάδων που συμμετείχαν στην διαδικασία υποβολής της προσφοράς μας».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Από την Αλάσκα στο Αιγαίο: Το επικίνδυνο προηγούμενο της ουκρανικής «διευθέτησης»

Ποιες εξαγγελίες μπαίνουν στο «καλάθι» της ΔΕΘ για τη στέγαση, τις συντάξεις και τις ασφαλιστικές εισφορές

IX: Έρχονται τα πρώτα πρόστιμα για 350.000 οχήματα χωρίς ΚΤΕΟ και τέλη κυκλοφορίας

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider