Αισιόδοξη η United Airlines για τις προοπτικές κερδοφορίας, εν μέσω ισχυρής ζήτησης

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Αισιόδοξη η United Airlines για τις προοπτικές κερδοφορίας, εν μέσω ισχυρής ζήτησης
Κερδοφορία υψηλότερη των εκτιμήσεων προβλέπει η United Airlines για το δεύτερο τρίμηνο και το σύνολο του έτους, μετά τη συνεχιζόμενη ισχυρή ταξιδιωτική ζήτηση.

Κερδοφορία υψηλότερη των εκτιμήσεων προβλέπει η United Airlines για το δεύτερο τρίμηνο και το σύνολο του έτους, μετά τη συνεχιζόμενη ισχυρή ταξιδιωτική ζήτηση.

Ειδικότερα, η United Airlines ανακοίνωσε ότι αναμένει να ολοκληρώσει τη χρονιά με προσαρμοσμένα κέρδη μεταξύ 10 - 12 δολ. ανά μετοχή, σε σύγκριση με τις προβλέψεις της FactSet για 8,56 δολ.. Παράλληλα, αναμένει κέρδη από 3,50 έως 4 δολ. ανά μετοχή κατά το δεύτερο τρίμηνο, σε σύγκριση με τις εκτιμήσεις της FactSet για 3,61 δολ. ανά μετοχή.

Ακόμα, ανακοίνωσε ότι αναμένει αύξηση πωλήσεων κατά 14% - 16% το δεύτερο τρίμηνο.

«Παρακολουθούμε προσεκτικά τους μακροοικονομικούς κινδύνους, αλλά η ζήτηση παραμένει ισχυρή, ειδικά διεθνώς, όπου αναπτυσσόμαστε με διπλάσιο ρυθμό από τον εγχώριο ρυθμό» δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Scott Kirby.

Η United Airlines ανακοίνωσε, τέλος, καθαρές ζημίες 194 εκατ. δολ., ή 59 σεντς ανά μετοχή, κατά το πρώτο τρίμηνο, σε σύγκριση με τις ζημίες 1,38 δισ. δολ., ή 4,24 δολ. ανά μετοχή, το ίδιο τρίμηνο πέρυσι.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

ASML: Ξεπέρασαν τις εκτιμήσεις τα κέρδη α' τριμήνου

Tesla: Νέες μειώσεις τιμών ενόψει της ανακοίνωσης αποτελεσμάτων

Αυξημένα τα έσοδα της Heineken στο α' τρίμηνο - Στα 7,63 δισ. ευρώ

gazzetta
gazzetta reader insider insider