ΗΠΑ: Η κακοκαιρία ακύρωσε χιλιάδες πτήσεις της Southwest Airlines - Απώλειες για τη μετοχή

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
ΗΠΑ: Η κακοκαιρία ακύρωσε χιλιάδες πτήσεις της Southwest Airlines - Απώλειες για τη μετοχή
Το υπουργείο Μεταφορών των ΗΠΑ ανακοίνωσε πως θα εξετάζει τις ακυρώσεις πτήσεων της Southwest για το εάν η εταιρεία απέτυχε να ενημερώσει επαρκώς τους πελάτες της για τις ακυρώσεις ή τις καθυστερήσεις πτήσεων».

Ακυρώσεις χιλιάδων πτήσεων της Southwest Airlines έχει προκαλέσει η ισχυρότατη κακοκαιρία που επηρεάζει τις τελευταίες μέρες της ΗΠΑ.

Η αεροπορική εταιρεία ακύρωσε σχεδόν 3.000 πτήσεις της στο εσωτερικό των ΗΠΑ μέχρι τα ξημερώματα της Τρίτης (ώρα Ελλάδας) ή περίπου το 70% των συνολικών δρομολογίων της στη χώρα.

Οι εν λόγω ακυρώσεις είναι σχεδόν δεκαπλάσιες από τη εταιρεία που ανακοίνωσε τις περισσότερες ακυρώσεις μετά από την Southwest, την Delta Airlines που ακύρωσε 265 πτήσεις της στο εσωτερικό των ΗΠΑ για την ίδια χρονική περίοδο.

Και σαν μην έφταναν τα παραπάνω, το υπουργείο Μεταφορών των ΗΠΑ ανακοίνωσε πως θα εξετάζει τις ακυρώσεις πτήσεων της Southwest για το εάν η εταιρεία απέτυχε να ενημερώσει επαρκώς τους πελάτες της για τις ακυρώσεις ή τις καθυστερήσεις πτήσεων».

Στον απόηχο των παραπάνω, η μετοχή της Southwest υποχωρεί κοντά στο 4% πριν από το άνοιγμα της συνεδρίασης στην Wall Street.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

ΗΠΑ: Τουλάχιστον 55 οι νεκροί από την κακοκαιρία - «Η χιονοθύελλα δεν τελείωσε»

gazzetta
gazzetta reader insider insider