«Αυλαία» για τον λογαριασμό στο Twitter που παρακολουθεί το τζετ του Έλον Μασκ

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
«Αυλαία» για τον λογαριασμό στο Twitter που παρακολουθεί το τζετ του Έλον Μασκ
Ο λογαριασμός παρακολουθεί τις κινήσεις του ιδιωτικού τζετ του Μασκ χρησιμοποιώντας δημόσια διαθέσιμα δεδομένα πτήσης και δίνοντας αυτοματοποιημένες ειδοποιήσεις.

Το Twitter ανέστειλε τον λογαριασμό που ήταν αφιερωμένος στην παρακολούθηση της τοποθεσίας του ιδιωτικού τζετ του Έλον Μασκ.

Ο λογαριασμός, @ElonJet, που άνηκε στον 20χρονο φοιτητή από το Πανεπιστήμιο της Φλόριντα, Τζακ Σουίνι και είχε συγκεντρώσει πάνω από 500.000 ακολούθους έπαψε να λειτουργεί την Τετάρτη, όπως ενημέρωσε ο ίδιος το κοινό της πλατφόρμας.

Σημειώνεται πως ο λογαριασμός παρακολουθούσε τις κινήσεις του ιδιωτικού τζετ του Μασκ χρησιμοποιώντας δημόσια διαθέσιμα δεδομένα πτήσης και δίνοντας αυτοματοποιημένες ειδοποιήσεις, με τον νεαρό να αναφέρει στο CNBC πως όλα ξεκίνησαν τον Ιούνιο του 2020 λόγω του θαυμασμού του προς τη δουλειά του Μασκ στην Tesla και στην SpaceX όπου είναι Διευθύνων Σύμβουλος.

«Ακόμα και τώρα, το αυτοκίνητο των ονείρων μου είναι σίγουρα ένα Tesla», υπογράμμσιε ο Σουίνι, που δεν μπορεί να πιστέψει το «μπλόκο» από τη στιγμή που Μασκ δηλώνει τόσο ένθερμος υπέρμαχος της ελευθερίας του λόγου και είχε δεσμευτεί πως δεν θα «εξαφάνιζε» το account.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

«Ο λύκος του κασμιρένιου παλτό»: Ποιος είναι ο Μπερνάρ Αρνό - Ο άνθρωπος που «νίκησε» τον Μασκ

Η Tesla του Έλον Μασκ «έχασε» την αξία των 500 εκατ. δολαρίων

Ο Έλον Μασκ πουλά τα έπιπλα από τα κεντρικά γραφεία του Twitter

gazzetta
gazzetta reader insider insider