Netflix: Οι συνδρομητές θα μπορούν να βλέπουν ταινίες-σειρές πριν την επίσημη κυκλοφορία τους

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Netflix: Οι συνδρομητές θα μπορούν να βλέπουν ταινίες-σειρές πριν την επίσημη κυκλοφορία τους
Στελέχη της Netflix ανέφεραν πως θα διατεθούν 17 δισ. δολάρια για νέες σειρές και ταινίες της πλατφόρμας μέσα στα επόμενα χρόνια.

Η Netflix αναμένεται να προχωρήσει σε μια κίνηση που θα επιτρέπει στους συνδρομητές της να βλέπουν ταινίες και σειρές προτού αυτές κυκλοφορήσουν επίσημα στην πλατφόρμα της, σύμφωνα με την Wall Street Journal.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η Netflix λειτουργεί για πάνω από 1 χρόνο το Netflix Preview Club, με 2.000 συνδρομητές που έχουν πρόσβαση στο περιεχόμενο της πλατφόρμας προτού αυτό «ανέβει» για τους άλλους συνδρομητές.

Το Netflix Preview Club «δοκιμάστηκε» με την ταινία Don't Look Up για την οποία η Netflix έλαβε υπόψιν τα σχόλια των «προνομιούχων» συνδρομητών και προχώρησε σε ορισμένες αλλαγές που απέδωσαν σε 4 υποψηφιότητες για Όσκαρ και στο ρεκόρ περισσότερων εβδομαδιαίων θεάσεων στην ιστορία της πλατφόρμας.

Σύμφωνα με την WSJ, η Netflix θέλει να επεκτείνει το Netflix Preview Club σε δεκάδες χιλιάδες συνδρομητές της από τις αρχές του 2023.

Σημειώνεται πως η εταιρεία έχει 223 εκατ. συνδρομητών παγκοσμίως και στελέχη της Netflix ανέφεραν πως θα διατεθούν 17 δισ. δολάρια για νέες σειρές και ταινίες της πλατφόρμας μέσα στα επόμενα χρόνια.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

«Φίλοι» και πάλι Μασκ με Apple - Ήταν απλά μία «παρεξήγηση»

Η Neuralink του Μασκ ευελπιστεί σε 6 μήνες να τοποθετήσει «υπολογιστή» σε ανθρώπινους εγκεφάλους 

gazzetta
gazzetta reader insider insider