Μεγιστάνας των διαφημίσεων προειδοποιεί τον Μασκ για το «ακραίο περιεχόμενο» στο Twitter

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Μεγιστάνας των διαφημίσεων προειδοποιεί τον Μασκ για το «ακραίο περιεχόμενο» στο Twitter
Σειρά εταιρειών όπως η Chipotle, η Volkswagen, η Pfizer και η Generl Mills έχουν «παγώσει» τις διαφημίσεις τους στην πλατφόρμα του Έλον Μασκ.

Ο μεγιστάνας των διαφημίσεων και επικεφαλής της S4 Capital, Μάρτιν Σορέλ, προειδοποίησε τον Έλον Μασκ για τις ανησυχίες που έχουν οι εταιρείες που θέλουν να διαφημιστούν στο Twitter.

Μιλώντας στο Bloomberg, ο Σορέλ δήλωσε πως οι πελάτες που θέλουν να διαφημιστούν στην Twitter είναι «πολύ ανήσυχοι» για τα μηνύματα τους που θα προβάλλονται στην πλατφόρμα ώστε αυτά να μην συσχετίζονται με «ακραίο περιεχόμενο». Παράλληλα, ο Σορέλ δήλωσε πως ο Μασκ πρέπει να αντιμετωπίσει αυτές τις ανησυχίες των εταιρειών, στο πλαίσιο των αλλαγών που θέλει να πραγματοποιήσει στην πλατφόρμα.

Ο Σορέλ ανέφερε ακόμα πως ο Μασκ πρέπει να αντιμετωπίσει τις αποχωρήσεις στελεχών της Twitter εάν θέλει να ανακάμψει η εταιρεία.

Υπενθυμίζεται πως σειρά εταιρειών όπως η Chipotle, η Volkswagen, η Pfizer και η General Mills έχουν «παγώσει» τις διαφημίσεις τους στην πλατφόρμα εν αναμονή των επόμενων κινήσεων του Μασκ στην Twitter.

Ο νέος επικεφαλής της Twitter με το που ανέλαβε ανακοίνωσε πως θα απολύσει 3.700 εργαζομένους στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.

Έκτοτε υπαναχώρησε σε ορισμένες από αυτές τις απολύσεις, ενώ έχει επίσης καταργήσει την τηλεργασία για την νέα του εταιρεία.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Ισχυρές απώλειες για τη μετοχή της Roche, μετά από την αποτυχία αγωγής για το Αλτσχάιμερ

H Binance θέλει ξεκάθαρους κανόνες για τα crypto, μετά από το ναυάγιο της FTX - Προσπάθεια ανάκαμψης για το bitcoin

Χρεοκοπία FTX: Τομ Μπρέιντι, Ζιζέλ και Στεφ Κάρι ανάμεσα σε αυτούς που μπορεί να χάσουν πολλά

gazzetta
gazzetta reader insider insider