Η Chipotle αποσύρει τις διαφημίσεις της από το Twitter ελέω του Έλον Μασκ

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Η Chipotle αποσύρει τις διαφημίσεις της από το Twitter ελέω του Έλον Μασκ
Έρχεται να προστεθεί στον κατάλογο των Volkswagen, Pfizer και General Mills που έχουν αναστείλει τις διαφημίσεις τους στην Twitter.

Η Chipotle προστίθεται στη λίστα των μεγάλων επιχειρήσεων που έχουν αφαιρέσει τις διαφημίσεις του από το Twitter, μετά από την εξαγορά του ομίλου του ομώνυμου social media από τον Έλον Μασκ.

Σε σχετική ανακοίνωση, η αλυσίδα εστιατορίων αναφέρει πως «παγώνει» τις διαφημίσεις της στην πλατφόρμα ώστε να «κατανοήσουμε καλύτερα την κατεύθυνση που ακολουθεί η πλατφόρμα της νέας ηγεσίας»

Σύμφωνα με το Bloomberg, η Chipotle έρχεται να προστεθεί στον κατάλογο των Volkswagen, Pfizer και General Mills που έχουν αναστείλει τις διαφημίσεις τους στην Twitter μετά από την εξαγορά ύψους 44 δισ. δολαρίων του Έλον Μασκ.

Οι ανησυχίες των επιχειρήσεων αφορούν μια ενδεχόμενη αύξηση του περιεχομένου της πλατφόρμας καθώς ο Μασκ σχεδιάζει αλλαγές καθώς και την αποχώρηση πολλών διευθυντικών στελεχών της Twitter.

Ο μεγιστάνας των διαφημίσεων και επικεφαλής της S4 Capital, Μάρτιν Σόρελ, ανέφερε νωρίτερα μέσα στον Νοέμβριο πως η εταιρεία του συστήνει τους πελάτες της να υιοθετήσουν μια στάση αναμονής για την πλατφόρμα

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Ο Μασκ πούλησε μετοχές της Tesla αξίας 3,95 δισ. δολαρίων μετά το deal της Twitter

gazzetta
gazzetta reader insider insider