New York Times: Κάτω από τις προβλέψεις τα έσοδα στο γ' τρίμηνο παρά την αύξηση κατά 7,6%

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
New York Times: Κάτω από τις προβλέψεις τα έσοδα στο γ' τρίμηνο παρά την αύξηση κατά 7,6%
Κάτω από τις προβλέψεις των αναλυτών διαμορφώθηκαν τα έσοδα της New York Times στο γ' τρίμηνο, κυρίως εξαιτίας της μείωσης της διαφημιστικής δαπάνης εκ μέρους των επιχειρήσεων, στην σκιά των φόβων για ύφεση.

Κάτω από τις προβλέψεις των αναλυτών διαμορφώθηκαν τα έσοδα της New York Times στο γ' τρίμηνο, κυρίως εξαιτίας της μείωσης της διαφημιστικής δαπάνης εκ μέρους των επιχειρήσεων, στην σκιά των φόβων για ύφεση.

Πιο αναλυτικά, τα καθαρά κέρδη του δημοσιογραφικού οργανισμού ανήλθαν στα 36,62 εκατ. δολάρια ή 0,22 δολάρια/μετοχή στο τρίτο τρίμηνο, έναντι των 54,66 εκατ. δολαρίων ή 33 σεντς ανά μετοχή πριν από ένα χρόνο.

Την ίδια στιγμή, τα συνολικά έσοδα της εταιρείας αυξήθηκαν 7,6% στα 547,7 εκατ. δολάρια στο τρίμηνο, έναντι εκτιμήσεων για 548,6 εκατ. δολάρια. Τα έσοδα από τη ψηφιακή διαφήμιση των Times αυξήθηκαν κατά περίπου 5% στο γ' τρίμηνο.

Τα άσχημα αποτελέσματα από τεχνολογικούς κολοσσούς όπως η Meta Platforms και η μητρική της Google, Alphabet, έχει ρίξει σκιά στην αγορά της διαδικτυακής διαφήμισης, με τις επιχειρήσεις να περιορίζουν τις δαπάνες και να μειώνουν το κόστος για να αντιμετωπίσουν τον υψηλότερο πληθωρισμό των δεκαετιών.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Yum Brands: Καλύτερα των εκτιμήσεων τα έσοδα - Κάμψη στα κέρδη λόγω της αποχώρησης των KFC από τη Ρωσία

Πάνω από τις προσδοκίες τα κέρδη της Ferrari - «Τσιμπάει» τις τιμές σε ορισμένα μοντέλα από το 2023

Ford: Πτώση 10% στις πωλήσεις οχημάτων στις ΗΠΑ λόγω των εφοδιαστικών προβλημάτων

gazzetta
gazzetta reader insider insider