Stanley Black & Decker: Υπερδιπλάσια τα κέρδη του τρίτου τριμήνου λόγω υψηλότερων τιμών

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Stanley Black & Decker: Υπερδιπλάσια τα κέρδη του τρίτου τριμήνου λόγω υψηλότερων τιμών
Η κατασκευάστρια ηλεκτρικών εργαλείων και εξοπλισμού ενισχύει τις τιμές της για να αντισταθμίσει τις χαμηλότερες πωλήσεις και τον αντίκτυπο του ισχυρότερου δολαρίου.

Υπερδιπλάσια κέρδη εμφάνισε η Stanley Black & Decker το τρίτο τρίμηνο, με τα έσοδα να αυξάνονται, καθώς ενισχύει τις τιμές της για να αντισταθμίσει τις χαμηλότερες πωλήσεις και τον αντίκτυπο του ισχυρότερου δολαρίου.

Η κατασκευάστρια ηλεκτρικών εργαλείων και εξοπλισμού, ανακοίνωσε ότι τα καθαρά κέρδη για την περίοδο αυξήθηκαν στα 844,6 εκατ. δολάρια ή 5,50 δολάρια ανά μετοχή, σε σύγκριση με 414,2 εκατ. δολάρια ή 2,51 δολάρια ανά μετοχή, ένα χρόνο νωρίτερα.

Αφαιρώντας τα έκτακτα στοιχεία, τα προσαρμοσμένα κέρδη ανήλθαν στα 76 σεντς ανά μετοχή. Οι αναλυτές που συμμετείχαν σε δημοσκόπηση της FactSet ανέμεναν προσαρμοσμένα κέρδη ανά μετοχή 70 σεντς.

Τα έσοδα αυξήθηκαν 9% στα 4,12 δισ. δολάρια, με τους αναλυτές να αναμένουν έσοδα 3,98 δισ. δολαρίων, σύμφωνα με τη FactSet.

Τον περασμένο μήνα, η εταιρεία έκοψε περίπου 1.000 χρηματοοικονομικές θέσεις εργασίας για να εξοικονομήσει 200 ​​εκατ. δολάρια σε δαπάνες μέχρι το τέλος του έτους, σύμφωνα με πηγές της Wall Street Journal.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Comcast: Ξεπέρασαν τις προσδοκίες τα κέρδη τρίτου τριμήνου

Caterpillar: Κέρδη και έσοδα ξεπέρασαν τις εκτιμήσεις

Lufthansa: Επιστροφή στην κερδοφορία ως τα τέλη του 2022 - Αυξημένη η ζήτηση για ταξίδια

gazzetta
gazzetta reader insider insider