AT&T: Στα 30 δισ. δολάρια τα έσοδα του γ' τριμήνου - Πάνω από τις εκτιμήσεις η αύξηση των συνδρομητών

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
AT&T: Στα 30 δισ. δολάρια τα έσοδα του γ' τριμήνου - Πάνω από τις εκτιμήσεις η αύξηση των συνδρομητών
Πρόσθεσε στο τρίμηνο 708.000 νέους μηνιαίους συνδρομητές στο ισοζύγιο της, έναντι 552.300 νέων συνδρομητών που ανέμεναν οι αναλυτές.

Με ρυθμούς μεγαλύτερους των εκτιμήσεων των επενδυτών διαμορφώθηκαν τα έσοδα και τα κέρδη της AT&T για το γ' τρίμηνο του 2022, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε ο τηλεπικοινωνιακός όμιλος από τις ΗΠΑ.

Ειδικότερα, τα έσοδα διαμορφώθηκαν σε 30 δισ. δολάρια έναντι εκτίμησης των αναλυτών που συμμετείχαν σε δημοσκόπηση του FactSet για έσοδα 29,8 δισ. δολάρια. Στο γ' τρίμηνο του 2021, η εταιρεία είχε καταγράψει έσοδα 31,3 δισ. δολάρια.

Τα κέρδη ανά μετοχή διαμορφώθηκαν σε 79 σεντ έναντι 69 σεντ ανά μετοχή το αντίστοιχο χρονικό διάστημα του 2021. Τα προσαρμοσμένα κέρδη ανά μετοχή ανήλθαν σε 68 σεντ έναντι εκτίμησης των αναλυτών για 61 σεντ ανά μετοχή.

Η διοίκηση της εταιρείας ανακοίνωσε ότι πρόσθεσε στο τρίμηνο 708.000 νέους μηνιαίους συνδρομητές στο ισοζύγιο της, έναντι 552.300 νέων συνδρομητών που ανέμεναν οι αναλυτές.

Μετά από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, η μετοχή της AT&T κερδίζει 2,77% πριν από το άνοιγμα της συνεδρίασης στο αμερικανικό χρηματιστήριο.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Ενισχυμένα τα έσοδα της Hermes στο γ' τρίμηνο - Ώθηση από τον τουρισμό στην Ευρώπη και από την Κίνα

Nokia: Πάνω από τις προβλέψεις τα έσοδα στο γ' τρίμηνο - Ανοδική αναθεώρηση για το σύνολο του 2022

gazzetta
gazzetta reader insider insider