Μπλε Κέδρος: Ειδικός διαπραγματευτής των μετοχών η Merit

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Μπλε Κέδρος: Ειδικός διαπραγματευτής των μετοχών η Merit
Tην απόκτηση από το Μέλος του Χ.Α. «MERIT ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ Α.Ε.Π.Ε.Υ» της ιδιότητας του Ειδικού Διαπραγματευτή επί των μετοχών της Μπλέ Κέδρος, προς ενίσχυση της ρευστότητας και εμπορευσιμότητάς τους,  ενέκρινε η Επιτροπή Εισαγωγών και Λειτουργίας Αγορών του Χρηματιστηρίου Αθηνών, σε χθεσινή συνεδρίαση της, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.  

Tην απόκτηση από το Μέλος του Χ.Α. «MERIT ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ Α.Ε.Π.Ε.Υ» της ιδιότητας του Ειδικού Διαπραγματευτή επί των μετοχών της Μπλέ Κέδρος, προς ενίσχυση της ρευστότητας και εμπορευσιμότητάς τους, ενέκρινε η Επιτροπή Εισαγωγών και Λειτουργίας Αγορών του Χρηματιστηρίου Αθηνών, σε χθεσινή συνεδρίαση της, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Παράλληλα η Επιτροπή όρισε ως ημερομηνία έναρξης της ειδικής διαπραγμάτευσης την Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2022. Η Εταιρεία έχει συνάψει σύμφωνα με τα οριζόμενα στα άρθρα 1.3 και 2.4 του Κανονισμού του Χ.Α. σύμβαση ειδικής διαπραγμάτευσης με τους εξής βασικούς όρους:

1. Ο ειδικός διαπραγματευτής θα διαβιβάζει στο Σύστημα Συναλλαγών του Χ.Α. εντολές ειδικής διαπραγμάτευσης (δηλαδή ταυτόχρονες εντολές αγοράς και πώλησης) για ίδιο λογαριασμό επί των μετοχών της Εταιρείας, σύμφωνα με τα ειδικότερα οριζόμενα στην κείμενη νομοθεσία. Για την υπηρεσία αυτή η Εταιρεία θα καταβάλλει αμοιβή στην MERIT ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ Α.Ε.Π.Ε.Υ.

2. Η σύμβαση ειδικής διαπραγμάτευσης έχει διάρκεια ενός (1) έτους από την ημερομηνία έναρξης της ειδικής διαπραγμάτευσης επί των μετοχών της Εταιρείας

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Intracom  Holdings: Αύξηση πωλήσεων στο α' εξάμηνο του 2022 - Στα 126,5 εκατ. ευρώ

Intrakat: Σε εξέλιξη ολοκληρωμένο σχέδιο λειτουργικής και διοικητικής αναδιάρθρωσης της εταιρείας

Frigoglass: Καθαρά κέρδη 4,6 εκατ. ευρώ για το α' εξάμηνο του 2022