Amazon: Για πρώτη φορά δεύτερο Prime Day προσφορών σε μία χρονιά, στις 11-12 Οκτωβρίου

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Amazon: Για πρώτη φορά δεύτερο Prime Day προσφορών σε μία χρονιά, στις 11-12 Οκτωβρίου
Την απόφαση να προβεί σε δεύτερο Prime Day προσφορών στις 11 και 12 Οκτωβρίου ανακοίνωσε ο αμερικανικός κολοσσός σήμερα, Δευτέρα. Πρόκειται για την πρώτη φορά στην ιστορία της εταιρείας, που θα λάβει χώρα η ημέρα υπερπροσφορών της Amazon δύο φορές μέσα στην ίδια χρονιά. 

Την απόφαση να προβεί σε δεύτερο Prime Day προσφορών στις 11 και 12 Οκτωβρίου ανακοίνωσε ο αμερικανικός κολοσσός σήμερα, Δευτέρα. Πρόκειται για την πρώτη φορά στην ιστορία της εταιρείας, που θα λάβει χώρα η ημέρα υπερπροσφορών της Amazon δύο φορές μέσα στην ίδια χρονιά, σύμφωνα με ξένα μέσα.

Η εταιρεία ανέφερε πως θα ονομάσει τη δράση αυτή «Prime Early Access Sale» και θα είναι προσβάσιμο μόνο σε όσους έχουν συνδρομή ως Prime μέλη. Η «Prime Early Access Sale» θα περιλαμβάνει και χριστουγεννιάτικες προσφορές, σε μία προσπάθεια να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον των καταναλωτών. Η Amazon φέρεται να ξεκίνησε από τον περασμένο Ιούνιο την προσπάθεια να προσεγγίσει τους συμβεβλημένους πωλητές της για την διενέργεια της συγκεκριμένης εκπτωτικής δράσης.

Το Prime Day, που ξεκίνησε το 2015, είθισται να λαμβάνει χώρα μόνο μία φορά κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Ωστόσο η πανδημία έδρασε καταλυτικά στον επαναπρογραμματισμό της δράσης. Με την κίνηση της αυτή, η Amazon φέρεται να είναι η πλέον πρόσφατη εταιρεία που ξεκινά δράσεις ενόψει των Εορτών πολύ πριν την λεγόμενη Black Friday, στην προσπάθεια της να αντιμετωπίσει την επιβράδυνση των πωλήσεων στον κλάδο του ηλεκτρονικού εμπορίου εν μέσω της δύσκολης διεθνούς οικονομικής συγκυρίας.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Mysten Labs: Ο αμερικανικός μονόκερος με το ελληνικό DNA έρχεται στην Αθήνα

Άνοιξε τις πύλες του το πρώτο κατάστημα της JD Sports στην Ελλάδα

Attica Bank: Γόρδιος δεσμός - ΕΥΑΘ: Τι γίνεται με τα υδρόμετρα; - Έξυπνο deal της ΔΕΗ

gazzetta
gazzetta reader insider insider