Η Intracom Telecom αποχωρεί από τη ρωσική αγορά - Πωλείται η ρωσική θυγατρική της

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Η Intracom Telecom αποχωρεί από τη ρωσική αγορά - Πωλείται η ρωσική θυγατρική της
Η Intracom Telecom, παγκόσμιος προμηθευτής τηλεπικοινωνιακών συστημάτων και λύσεων, ανακοινώνει την ολική απόσυρσή της από τη ρωσική αγορά στο πλαίσιο των κυρώσεων που έχει επιβάλει η Ευρωπαϊκή Ένωση στη Ρωσία από την 25 Φεβρουάριου του 2022.

Η Intracom Telecom, παγκόσμιος προμηθευτής τηλεπικοινωνιακών συστημάτων και λύσεων, ανακοινώνει την ολική απόσυρσή της από τη ρωσική αγορά στο πλαίσιο των κυρώσεων που έχει επιβάλει η Ευρωπαϊκή Ένωση στη Ρωσία από την 25 Φεβρουάριου του 2022. Παράλληλα, η Intracom Telecom, έφτασε σε συμφωνία για την πώληση της 100% ρωσικής θυγατρικής της, Intracom SVYAZ LLC, στις 05 Σεπτεμβρίου 2022.

Ο κ. Kartlos Edilashvili, Ενεργών Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Intracom Telecom, δήλωσε: «Έχουμε σταματήσει τις δραστηριότητές μας στη Ρωσία από την έναρξη της επιβολής κυρώσεων από την Ε.Ε την 25η Φεβρουαρίου του 2022 και με την απόφαση αυτή ολοκληρώνουμε τη διαδικασία εξόδου. Η Intracom Telecom θα συνεχίσει να εστιάζει στο σχέδιο επέκτασής της για την εξυπηρέτηση περισσότερων πελατών σε όλο τον κόσμο, καλύπτοντας τις επιχειρηματικές τους ανάγκες με τις καινοτόμες λύσεις της».

Η Intracom Svyaz LLC, από την ίδρυσή της το 2002, αποτελούσε θυγατρική της Intracom Telecom, ενώ ο Όμιλος είχε μακροχρόνια παρουσία στη Ρωσική Ομοσπονδία από το 1998 μέσω γραφείου αντιπροσωπείας στη Μόσχα.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider