EasyJet: Διαδοχικές παραιτήσεις στελεχών από το δσ της αεροπορικής

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
EasyJet: Διαδοχικές παραιτήσεις στελεχών από το δσ της αεροπορικής
Την παραίτηση τριών ανώτατων στελεχών από τις θέσεις που κατέχουν στο διοικητικό συμβούλιο της EasyJet, ανακοίνωσε την Τετάρτη η low cost αεροπορική, την στιγμή που η εταιρεία βρίσκεται αντιμέτωπη με σειρά προβλημάτων που προκαλούν απεργίες των εργαζομένων και οι ελλείψεις προσωπικού.

Την παραίτηση τριών ανώτατων στελεχών από τις θέσεις που κατέχουν στο διοικητικό συμβούλιο της EasyJet, ανακοίνωσε την Τετάρτη η low cost αεροπορική, την στιγμή που η εταιρεία βρίσκεται αντιμέτωπη με σειρά προβλημάτων που προκαλούν απεργίες των εργαζομένων και οι ελλείψεις προσωπικού.

Πιο αναλυτικά, ο αερομεταφορές της Βρετανίας γνωστοποίησε πως ο Nick Leeder θα παραιτηθεί από τη θέση του στο δσ της εταιρείας στα τέλη Σεπτεμβρίου, ενώ οι Julie Southern και Andreas Bierwirth δεν θα είναι υποψήφιοι για την επανεκλογή τους στις θέσεις τους κατά την επόμενη τακτική γενική συνέλευση της Easy Jet.

Σύμφωνα με το Reuters, οι αντικαταστάτες τους στο δσ της αεροπορικής έχουν ήδη γίνει γνωστοί, με τους Harald Eisenacher, Detlef Trefzger και Ryanne van der Eijk -στελέχη με μεγάλη εμπειρία στον κλάδο- να αναμένεται να πάρουν τις θέσεις των αποχωρήσαντων.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Ρεύμα: Κατακόρυφη βουτιά των τιμών Σεπτεμβρίου με τις επιδοτήσεις – Πώς θα δημιουργηθεί ο «κουμπαράς» για μελλοντικές κρίσεις

Ρεν (ΕΚΤ): Υπάρχουν πιθανά οφέλη από τη δημιουργία του ψηφιακού ευρώ

Oxford Economics στο insider.gr: Με βιώσιμο τρόπο η επιστροφή στα πλεονάσματα για να μη γυρίσει «μπούμερανγκ»

gazzetta
gazzetta reader insider insider