Διάκριση για τη Green Cola στα επιχειρηματικά βραβεία «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2022»

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Διάκριση για τη Green Cola στα επιχειρηματικά βραβεία «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2022»
Η Green Cola Hellas διακρίθηκε στην κατηγορία Greek Business Champions, στα βραβεία θεσμό για την Ελληνική επιχειρηματικότητα - Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας.

Για έβδομη συνεχή χρονιά, τα βραβεία θεσμός στο ελληνικό επιχειρείν - Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας – τα οποία διοργανώθηκαν από την Direction Business Network, τίμησαν τις ελληνικές εταιρείες, ανάμεσα στις οποίες ήταν και η ελληνική εταιρεία Green Cola.

Με βάση την επίσημα δημοσιευμένη οικονομική της πορεία, η Green Cola βραβεύτηκε, την Τρίτη 19 Ιουλίου 2022, στην κατηγορία Greek Business Champions των βραβείων ‘Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας’, ανάμεσα σε εταιρείες διαφορετικών κλάδων που έχουν κύκλο εργασιών πάνω από 10.000.000€ και αύξηση μεγαλύτερη του 10%, τόσο στον κύκλο εργασιών όσο και στα κέρδη προ φόρων.

Στην τελετή απονομής παρευρέθηκαν σημαντικά στελέχη και προσωπικότητες του επιχειρηματικού αλλά και ακαδημαϊκού χώρου, ενώ κορυφαίες επιχειρήσεις των βασικών κλάδων της ελληνικής οικονομίας τιμήθηκαν σε αντίστοιχες κατηγορίες. Το βραβείο για τη Green Colα παρέλαβε ο κ. Γιώργος Βενιέρης, Γενικός Διευθυντής της ελληνικής εταιρείας.

Σε δήλωσή του ο κ. Γιώργος Βενιέρης, Γενικός Διευθυντής, Green Cola, σημείωσε: «Είμαστε πραγματικά περήφανοι για αυτή την ιδιαίτερη διάκριση της Green Cola, ως μία από τις πλέον αναπτυσσόμενες εταιρείες της ελληνικής αγοράς, η οποία τα τελευταία δέκα χρόνια εξελίσσεται τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, με ταχύτατους ρυθμούς. Οι καταναλωτές αντίστοιχα επιλέγουν τα προϊόντα μας και ακολουθούν με όλο και περισσότερη αφοσίωση το όραμα της Green Cola, το οποίο εστιάζει σε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής και διατροφής. Για εμάς, παραμένει πάντα προτεραιότητα να αναπτύσσουμε την προϊοντική μας γκάμα και να συνεχίζουμε να επενδύουμε στην ανάπτυξη καινοτόμων αναψυκτικών με βάση τα φυσικά συστατικά».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Deloitte: Υποστηρίζει την πρωτοβουλία «The Boardroom» - Ενίσχυση του ρόλου των γυναικών στο επιχειρείν

PwC: Πληθωρισμός και εφοδιαστική αλυσίδα αλλάζουν τις καταναλωτικές συνήθειες παγκοσμίως

Διεθνείς οίκοι: Ασυνεπείς οι δεσμεύσεις των funds για τη μείωση εκπομπών CO2

gazzetta
gazzetta reader insider insider