Johnson & Johnson: Μειώνει τις προβλέψεις για πωλήσεις και κέρδη στο σύνολο του 2022

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Johnson & Johnson: Μειώνει τις προβλέψεις για πωλήσεις και κέρδη στο σύνολο του 2022
Johnson
Οι πωλήσεις από το εμβόλιο κατά του κορονοϊού (Janssen) συνέβαλαν στην ανάπτυξη των φαρμακευτικών πωλήσεων.

Κέρδη και έσοδα πάνω από τις εκτιμήσεις των αναλυτών κατέγραψε η Johnson & Johnson για το β' τρίμηνο του 2022. Ωστόσο, η διοίκηση της αμερικανικής εταιρείας προχώρησε σε υποβάθμιση των προβλέψεων της για το σύνολο του οικονομικού έτους.

Τα συνολικά έσοδα από πωλήσεις ανήλθαν σε 24,02 δισ. δολάρια, σημειώνοντας αύξηση 3% από το β' τρίμηνο του 2021, ενώ οι αναλυτές που συμμετείχαν σε δημοσκόπηση του FactSet ανέμεναν έσοδα στα 23,77 δισ. δολάρια.

Τα κέρδη της J&J διαμορφώθηκαν σε 4,81 δισ. δολάρια ή 1,80 δολάρια ανά μετοχή έναντι 6,28 δισ. δολαρίων ή 2,35 δολαρίων ανά μετοχή στο β' τρίμηνο του 20221. Τα προσαρμοσμένα κέρδη ανά μετοχή διαμορφώθηκαν σε 2,59 δολάρια έναντι εκτίμησης των αναλυτών για 2,55 δολάρια ανά μετοχή.

Η διοίκηση της εταιρείας ανακοίνωσε πως οι πωλήσεις από το εμβόλιο κατά του κορονοϊού (Janssen) συνέβαλαν στην ανάπτυξη των φαρμακευτικών πωλήσεων, μετέδωσε το MarketWatch.

Ακόμα, η J&J υποβάθμισε τις εκτιμήσεις για πωλήσεις και κέρδη στο σύνολο του 2022, αναμένοντας έσοδα 93,3 - 94,3 δισ. δολαρίων έναντι 94,8 δισ. δολαρίων στην προηγούμενη εκτίμηση της. Για τα κέρδη αναμένει να κυμανθούν μεταξύ των 10,10 - 10,15 δολαρίων ανά μετοχή αντί 10,35 δολαρίων ανά μετοχή στην προηγούμενη εκτίμηση.

Μετά από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, η μετοχή της εταιρείας σημειώνει άνοδο 0,82% πριν από το άνοιγμα της συνεδρίασης στην Wall Street.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Novartis: Πτώση πωλήσεων και κερδών στο β' τρίμηνο

gazzetta
gazzetta reader insider insider