Peloton: Αναθέτει σε εξωτερικούς συνεργάτες την κατασκευή των ποδηλάτων της - Απώλειες για τη μετοχή

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Peloton: Αναθέτει σε εξωτερικούς συνεργάτες την κατασκευή των ποδηλάτων της - Απώλειες για τη μετοχή
Η αμερικανική εταιρεία εξοπλισμού εκγύμνασης θα αναθέσει την κατασκευή των γνωστών ποδηλάτων της στην Rexon Industrial της Ταϊβάν.

Η Peloton ανακοίνωσε πως θα αναθέσει σε εξωτερικούς συνεργάτες το σύνολο της κατασκευής και μεταποίησης του εξοπλισμού εκγύμνασης που παράγει η εταιρεία, με στόχο τη μείωση του κόστους λειτουργίας της.

Όπως μετέφερε το CNBC, η Peloton θα αναθέσει την κατασκευή των γνωστών ποδηλάτων της στην Rexon Industrial της Ταϊβάν, με τον CEO της εταιρείας, Μπάρι ΜακΚάρθι, να κάνει λόγο για ένα σημαντικό βήμα στην προσπάθεια απλοποίησης της εφοδιαστικής αλυσίδας της επιχείρησης. «Πιστεύουμε πως αυτό το βήμα, μαζί με άλλες πρωτοβουλίες, θα μας επιτρέψει να μειώσουμε το κόστος λειτουργίας και να αυξήσουμε την ευελιξία μας» σημείωσε ο ίδιος σε γραπτή δήλωση του.

Μετά από την ανακοίνωση της Peloton, η μετοχή της εταιρείας κατέγραψε απώλειες 0,34% πριν από το άνοιγμα της συνεδρίασης στην Wall Street.

Υπενθυμίζεται πως τον περασμένο Φεβρουάριο η Peloton προχώρησε σε ριζικές αλλαγές στη διοίκηση της, με περικοπές 2.800 θέσεων εργασίας προκειμένου να εξασφαλίσει πόρους της τάξης των 800 εκατ. δολαρίων ετησίως.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

PepsiCo: Ανοδική αναθεώρηση των στόχων, μετά από τα αυξημένα έσοδα στο α' τρίμηνο

gazzetta
gazzetta reader insider insider