Εμπορικός Σύλλογος Πειραιά: Με «γενναίες» εκπτώσεις υποδέχεται τους καταναλωτές η αγορά

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Εμπορικός Σύλλογος Πειραιά: Με «γενναίες» εκπτώσεις υποδέχεται τους καταναλωτές η αγορά
Ο ΕΣΠ προτείνει την προαιρετική λειτουργία της πειραϊκής αγοράς την Κυριακή 17 Ιουλίου από τις 11.00 π.μ. έως τις 3.30 μ.μ.

Από τη Δευτέρα 11 Ιουλίου έως και την Τετάρτη 31 Αυγούστου θα διαρκέσουν οι θερινές εκπτώσεις έτους 2022.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά (ΕΣΠ) ο νόμος 4177/2013 δίνει τη δυνατότητα στους εμπόρους να ανοίξουν τα καταστήματα προαιρετικά την πρώτη Κυριακή κατά την έναρξη της χρονικής περιόδου των εκπτώσεων, ήτοι την Κυριακή, 17 Ιουλίου 2022 με το πλαίσιο του ωραρίου λειτουργίας της Κυριακής να καθορίζεται από 11.00 έως 20.00.

Στο πλαίσιο αυτό ο ΕΣΠ προτείνει την προαιρετική λειτουργία της πειραϊκής αγοράς την Κυριακή 17 Ιουλίου από τις 11.00 π.μ. έως τις 3.30 μ.μ.

Τα καταστήματα του Πειραιά συμμετέχοντας στην μεγάλη προσπάθεια συγκράτησης των τιμών ώστε το μεγαλύτερο μέρος των ανατιμήσεων να μην περάσει στο ράφι, προσφέρουν μεγάλη γκάμα προϊόντων σε όλες τις κατηγορίες των ειδών, σε ιδιαίτερα χαμηλές εκπτωτικές τιμές και, όπως πάντα, σε ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον και με την καλύτερη εξυπηρέτηση στους πελάτες τους.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιά προσκαλεί τους καταναλωτές, που αναζητούν τις πλέον συμφέρουσες τιμές για την κάλυψη των αναγκών τους, να επιλέξουν για τις εκπτωτικές αγορές τους την φιλόξενη Αγορά του Πειραιά και να επωφεληθούν από τις γενναίες εκπτώσεις και τις μοναδικές ευκαιρίες που τους προσφέρει.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Γυρίζει σελίδα η ΕΒΟΛ - Η δέσμευση για στήριξη των αγροτών και ο στόχος για νέα προϊόντα

Πότε ξεκινούν οι θερινές εκπτώσεις και τι πρέπει να προσέχουν οι καταναλωτές

gazzetta
gazzetta reader insider insider