Σε νέο ιστορικό χαμηλό οι μετοχές της Peloton, αυξάνεται η πίεση στον νέο CEO

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Σε νέο ιστορικό χαμηλό οι μετοχές της Peloton, αυξάνεται η πίεση στον νέο CEO
Η χρηματιστηριακή της αξία έχει μειωθεί από περίπου 50 δισ. δολάρια στις αρχές του περασμένου έτους σε κάτω από τα 5 δισ. δολάρια.

Σε νέο ιστορικό χαμηλό υποχώρησαν οι μετοχές της Peloton την Παρασκευή, καθώς οι ελπίδες των επενδυτών για μια μεταστροφή της εταιρείας εξοπλισμού γυμναστικής και εμφάνιση κερδών εξανεμίζονται, ακόμα και υπό τον νέο διευθύνοντα σύμβουλο, Barry McCarthy.

Η τιμή της μετοχής υποχώρησε πάνω από 13%, μετά το άνοιγμα της αγοράς, εν μέσω του ευρύτερου sell-off, αγγίζοντας το ιστορικό χαμηλό των 14,70 δολαρίων. Πρόκειται για τιμή χαμηλότερη ακόμα και από την τιμή της IPO των 29 δολαρίων.

Η Peloton πρόκειται να ανακοινώσει τα τριμηνιαία αποτελέσματά της το πρωί της Τρίτης. Η χρηματιστηριακή της αξία έχει μειωθεί από περίπου 50 δισ. δολάρια στις αρχές του περασμένου έτους σε κάτω από τα 5 δισ. δολάρια.

Την Πέμπτη, η Wall Street Journal ανέφερε ότι η Peloton στοχεύει πιθανούς επενδυτές, συμπεριλαμβανομένων εταιρειών του κλάδου και ιδιωτικών funds, προκειμένου να αποκτήσουν μερίδιο από περίπου 15% έως 20%. Τα νέα κεφάλαια θα μπορούσαν να βοηθήσουν την Peloton, ωστόσο δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι μια τέτοια συμφωνία θα πραγματοποιηθεί, σημείωνε το δημοσίευμα.

Εκπρόσωπος της Peloton αρνήθηκε να σχολιάσει.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Peloton: Μείωση στις τιμές των ποδηλάτων και αύξηση για τις συνδρομές στη Β. Αμερική

Peloton: Αναθεώρησε πτωτικά τις εκτιμήσεις για τα έσοδα του 2022 - «Βουτιά» 8% για τη μετοχή

Peloton: Ο Τζον Φόλεϊ αποχωρεί από τη θέση του CEO - Περικοπή 2.800 θέσεων εργασίας

gazzetta
gazzetta reader insider insider