Σε θυγατρική της Centric ακίνητο στο κέντρο της Αθήνας έναντι 1,9 εκατ. ευρώ

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Σε θυγατρική της Centric ακίνητο στο κέντρο της Αθήνας έναντι 1,9 εκατ. ευρώ
Στην κατά 100% θυγατρική εταιρεία της Centric Συμμετοχών, Bright Sky Properties, κατακυρώθηκε ακίνητο στο κέντρο της Αθήνας για το ποσό των 1,9 εκατ. ευρώ.

Στην κατά 100% θυγατρική εταιρεία της Centric Συμμετοχών, Bright Sky Properties, κατακυρώθηκε ακίνητο στο κέντρο της Αθήνας για το ποσό των 1,9 εκατ. ευρώ μετά από διαδικασία ηλεκτρονικού πλειστηριασμού, όπως ανακοίνωσε την Πέμπτη η εισηγμένη.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Centric Συμμετοχών, το ακίνητο αυτό αποτελείται από ισόγειο, 4 ορόφους γραφείων, ενώ διαθέτει και 2 υπόγεια στα οποία συμπεριλαμβάνονται και χώροι στάθμευσης. Στο ακίνητο στεγάζεται η Δ.Ο.Υ. Κατοίκων Εξωτερικού. Οι ενέργειες ολοκλήρωσης των σχετικών διαδικασιών του πλειστηριασμού θα ακολουθήσουν άμεσα με την καταβολή του εκπλειστηριάσματος και των τελών χρήσης.

Η επενδυτική αυτή κίνηση εντάσσεται στον ευρύτερο στρατηγικό σχεδιασμό του Ομίλου της Centric για την ανάπτυξη ισχυρού χαρτοφυλακίου ακινήτων, με στόχο την επίτευξη ικανοποιητικών αποδόσεων από την διαχείριση και εκμετάλλευση τους.

Ο Όμιλος, όπως δηλώνει, παραμένει σταθερά προσανατολισμένος στις αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου για την περαιτέρω επέκταση του χαρτοφυλακίου ακινήτων του, αναζητώντας τις κατάλληλες επενδυτικές ευκαιρίες.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

ΤΑΙΠΕΔ: Μία δεσμευτική προσφορά για το ακίνητο των πρώην αποθηκών του ΕΟΜΜΕΧ στον Ταύρο από ολλανδικό όμιλο

Ακίνητα - Berkshire Hathaway HomeServices: Οι τάσεις το 2022 σε Ελλάδα και 6 διεθνείς αγορές

gazzetta
gazzetta reader insider insider