Σαρρηγεωργίου: Οι πολύ σημαντικές επιδόσεις της Eurolife FFH οφείλονται σε μεγάλο βαθμό στους συνεργάτες της

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Σαρρηγεωργίου: Οι πολύ σημαντικές επιδόσεις της Eurolife FFH οφείλονται σε μεγάλο βαθμό στους συνεργάτες της
Η Eurolife FFH στην πρώτη εκδήλωση που διοργάνωσε, έπειτα από δύο χρόνια, βράβευσε τα δίκτυα των συνεργατών της και τα βραβεία αφορούσαν και το 2021 και το 2020.

Η Eurolife FFH στην πρώτη εκδήλωση που διοργάνωσε, έπειτα από δύο χρόνια, βράβευσε τα δίκτυα των συνεργατών της και τα βραβεία αφορούσαν και το 2021 και το 2020. Τα βραβεία, στην εκδήλωση που διοργανώθηκε πρόσφατα, όπως αναφέρει σημερινή ανακοίνωση, παρέδωσαν στους νικητές ο Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος, και ο Νίκος Δελένδας, γενικός διευθυντής Πωλήσεων και Εκπαίδευσης της Eurolife FFH.

«Έχουν περάσει σχεδόν δύο χρόνια από την τελευταία φορά που είχαμε τη χαρά να συναντηθούμε από κοντά, γι' αυτό και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που είμαστε ξανά όλοι μαζί, με αφορμή μια τόσο ξεχωριστή συγκυρία», σημείωσε ο Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, καλωσορίζοντας τους προσκεκλημένους της εκδήλωσης. «Οι πολύ σημαντικές, διαχρονικά, επιδόσεις της Eurolife FFH οφείλονται σε μεγάλο βαθμό και σε όλους εσάς. Αυτός είναι ο λόγος που είμαστε εδώ απόψε, για να απονείμουμε τα βραβεία και να σας χειροκροτήσουμε για το έργο σας».

Με την ολοκλήρωση των βραβεύσεων, οι προσκεκλημένοι της Eurolife FFH διασκέδασαν σε ένα ξεχωριστό party, με live μουσική από το συγκρότημα Melisses.

«Η βραδιά αυτή ήταν ιδιαίτερα ξεχωριστή για εμάς», ανέφερε ο Νίκος Δελένδας. «Ήταν μια ευκαιρία να βρεθούμε όλοι μαζί, Eurolife FFH και δίκτυα συνεργατών, να θυμηθούμε όλα αυτά που έχουμε πετύχει, να τιμήσουμε και να ευχαριστήσουμε τους συνεργάτες μας για την πορεία, το έργο και τις επιδόσεις τους σε δύο πολύ απαιτητικές χρονιές. Είναι οι συνοδοιπόροι μας, γι' αυτό και έχουμε δεσμευθεί να είμαστε συνεχώς στο πλευρό τους, αναγνωρίζοντας και επιβραβεύοντας όλα αυτά που καταφέρνουν καθημερινά».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider