Στην Koerber ο βραχίονας των logistics της Siemens έναντι 1,3 δισ. δολαρίων

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Στην Koerber ο βραχίονας των logistics της Siemens έναντι 1,3 δισ. δολαρίων
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Σε συμφωνία για την πώληση του βραχίονα των logistics στον τεχνολογικό όμιλο Koerber κατέληξε η Siemens, με τον γερμανικό κολοσσό να βάζει στα ταμεία του το ποσό των 1,31 δισ. δολαρίων.

Σε συμφωνία για την πώληση του βραχίονα των logistics στον τεχνολογικό όμιλο Koerber κατέληξε η Siemens, με τον γερμανικό κολοσσό να βάζει στα ταμεία του το ποσό των 1,31 δισ. δολαρίων.

Όπως αναφέρει το Reuters, οι δραστηριότητες της Siemens Logistics θα μεταβιβαστούν στην Koerber αμέσως μόλις υπογραφεί η συμφωνία μεταξύ των δύο εταιρειών, κάτι που αναμένεται εντός του τρέχοντος έτους.

Σύμφωνα με το πρακτορείο, η απόφαση της Siemens να προχωρήσει στην πώληση του βραχίονα των logistics αποτελεί την τελευταία κίνηση της γερμανικής εταιρείας στην προσπάθειά της να επικεντρωθεί στους τομείς του βιομηχανικού αυτοματισμού και των «έξυπνων» κτιρίων.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Ολυμπιακός - Ρεάλ: Πόσα χρήματα διεκδικούν στον τελικό της Ευρωλίγκας

Ακίνητα: Το ΤΑΠ φεύγει, το Τέλος Τοπικής Ανάπτυξης έρχεται - Τι αλλάζει για τους ιδιοκτήτες ακινήτων

Σενάριο επαναφοράς του 13ου μισθού στο Δημόσιο εξετάζει η κυβέρνηση - «Ζυγίζει» το δημοσιονομικό κόστος

Φόρτωση BOLM...
reader insider