Victoria's Secret: Πουλάει το 49% της δραστηριότητάς της στην Κίνα έναντι 45 εκατ. δολαρίων

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Victoria's Secret: Πουλάει το 49% της δραστηριότητάς της στην Κίνα έναντι 45 εκατ. δολαρίων
Στην πώληση του 49% της θυγατρικής της στο Χονγκ Κονγκ έναντι 45 εκατ. δολαρίων προχωράει η Victoria's Secret & Co, με στόχο την ενίσχυση των πωλήσεων μέσω της συνεργασίας μίας εγχώριας εταιρείας. 

Στην πώληση του 49% της θυγατρικής της στην Κίνα έναντι 45 εκατ. δολαρίων προχωράει η Victoria's Secret & Co, με στόχο την ενίσχυση των πωλήσεων μέσω της συνεργασίας μίας εγχώριας εταιρείας.

Σύμφωνα με το Reuters, η εταιρεία γυναικείων ενδυμάτων και προϊόντων ομορφιάς, με πωλήσεις που ξεπερνούν τα 6,12 δισ. δολαρίων σε ετήσια βάση θα πουλήσει το 49% της δραστηριότητά της στην Κίνα στην εταιρεία εσωρούχων Regina Miracle International Ltd με έδρα στο Χονγκ Κονγκ, ενώ όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση η Regina Miracle θα αναλάβει την διαχείριση όλων των καταστημάτων Victoria's Secret αλλά και τον κλάδο των online πωλήσεων στην ασιατική χώρα.

Η συμφωνία αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός του α' τριμήνου του 2022.

Σημειώνεται πως η Victoria's Secret, αποτελεί την μεγαλύτερη εταιρία λιανικής πώλησης γυναικείων εσωρούχων και ειδών ένδυσης στις ΗΠΑ, ενώ κατά το 2021 εισήχθη στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, μετά τον διαχωρισμό της από Bath & Body Works.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider