Νέο κατάστημα Μασούτης στην Αλεξανδρούπολη

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Νέο κατάστημα Μασούτης στην Αλεξανδρούπολη

Το τέταρτο κατάστημα λιανικής στην Αλεξανδρούπολη, που βρίσκεται στη Λεωφόρο Δημοκρατίας 146, εγκαινίασε η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. την Παρασκευή 19 Αυγούστου 2016.

Το νέο κατάστημα βρίσκεται σε κεντρικό εμπορικό σημείο της πόλης, διαθέτει 500 τ.μ. χώρο πώλησης σε 2 επίπεδα, 3 ταμεία και απασχολεί 19 άτομα προσωπικό.

«Στο νέο κατάστημα οι καταναλωτές έχουν την ευκαιρία να κάνουν τις αγορές τους 10% φθηνότερα, να βρουν προσφορές 1+1 δώρο και έως και 50% φθηνότερα σε επιλεγμένα προϊόντα με την κάρτα προνομίων mas card, να συμμετάσχουν σε κλήρωση με δώρο 30 απίθανα δώρα και να έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν διπλάσιους πόντους με κάθε αγορά άνω των 15 ευρώ», αναφέρεται στην ανακοίνωση της εταιρείας.

«Η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε., μια από τις μεγαλύτερες αλυσίδες λιανικής στην Ελλάδα, συνεχίζει τη δυναμική της ανάπτυξη και μεγαλώνει το δίκτυο καταστημάτων της».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Νέο τζακ ποτ στο Τζόκερ: 25 εκατ. ευρώ στην κλήρωση της Τρίτης

Δημογραφικό: Ποιοι δήμοι προσφέρουν επιδόματα και παροχές για να ενισχύσουν τις γεννήσεις

Έρχεται νομοσχέδιο - σκούπα για πιο εύκολες και γρήγορες επενδύσεις

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider