Η μετοχή της Apple θα συνεχίσει να αναπτύσσεται ταχύτερα από τη συνολική οικονομία

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Η μετοχή της Apple θα συνεχίσει να αναπτύσσεται ταχύτερα από τη συνολική οικονομία
Apple
Αυτό υποστηρίζει ο CIO της Plurimi Group, Patrick Armstrong, ο οποίος προβλέπει πως η μετοχή του τεχνολογικού κολοσσού θα συνεχίζει να αναπτύσσεται ταχύτερα από τη συνολική οικονομία. 

Η αξία κεφαλαιοποίησης της Apple θα συνεχίζει να αυξάνεται πέρα από το ορόσημο των 3 τρισ. δολαρίων που άγγιξε για λίγες ώρες τη Δευτέρα.

Αυτό υποστηρίζει ο CIO της Plurimi Group, Patrick Armstrong, ο οποίος προβλέπει πως η μετοχή του τεχνολογικού κολοσσού θα συνεχίζει να αναπτύσσεται ταχύτερα από τη συνολική οικονομία.

Το ΔΝΤ εκτιμά πως η αμερικανική οικονομία θα έχει ανάπτυξη στο 5,2% το 2022, ενώ για την παγκόσμια οικονομία η ανάπτυξη εκτιμάται πως θα φτάσει το 4,9%, το ίδιο διάστημα, σύμφωνα με το CNBC.

«Δεν πιστεύω πως θα είναι μία μετοχή που θα διπλασιαστεί πολύ σύντομα» δήλωσε ο Armstrong και πρόσθεσε πως «θα αναπτυχθεί ταχύτερα από τη οικονομία».

Να θυμίσουμε πως η αξία κεφαλαιοποίησης της Apple ξεπέρασε τη Δευτέρα τα 3 τρισ. δολάρια, με τον αμερικανικό τεχνολογικό κολοσσό να γίνεται η πρώτη εταιρεία στα χρονικά που υπερβαίνει το εν λόγω ορόσημο.

Τον Αύγουστο του 2018, η Apple έγινε η πρώτη δημόσια αμερικανική εταιρεία που «έπιασε» το 1 τρισ. δολάρια και η αξία της έχει τριπλασιαστεί σε λιγότερο από 4 χρόνια.

Πίσω από την Apple, η αξία της Microsoft υπολογίζεται σε περίπου 2,5 τρισ. δολάρια, της Google σε κάτι λιγότερο από 2 τρισ. δολάρια και της Amazon σε 1,75 τρισ. δολάρια, όπως μετέδωσε το CNBC.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Η αξία της Apple ξεπέρασε τα 3 τρισ. δολάρια!

gazzetta
gazzetta reader insider insider