Στις 10 Ιανουαρίου η δίκη για την υπόθεση της Folli Follie

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Στις 10 Ιανουαρίου η δίκη για την υπόθεση της Folli Follie
Οι κατηγορούμενοι με την δράση τους φέρονται, σύμφωνα με την δικογραφία να έχουν προκαλέσει ζημιά που υπερβαίνει τα 400 εκατομμύρια ευρώ.

Στις 10 Ιανουαρίου προσδιορίστηκε ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων η δίκη των 13 κατηγορουμένων, για την υπόθεση των παραποιημένων οικονομικών στοιχείων που εμφάνιζε επί σειρά ετών η Folli Follie, με στόχο να δείχνει εύρωστη και δυναμική επιχείρηση.

Ο ιδρυτής της εταιρείας Δημήτρης Κουτσολιούτσος, ο γιος του Τζώρτζης, η σύζυγος του Καίτη και άλλοι 10 κατηγορούμενοι θα καθίσουν στο εδώλιο κατηγορούμενοι για 5 κακουργήματα που ανά περίπτωση αφορούν τα αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης ( συγκρότηση, διεύθυνση, ένταξη), της πλαστογραφίας και της ηθικής αυτουργίας σε αυτήν από κοινού και κατ' εξακολούθηση, της απάτης κατά συναυτουργία και κατ' εξακολούθηση τελεσθείσας κατά φυσικών και νομικών προσώπων και της συνέργειας σε αυτή ,της χειραγώγησης της αγοράς από κοινού, κατ' επάγγελμα και κατ' εξακολούθηση και της συνέργειας σε αυτήν και της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες κατά συναυτουργία και κατ΄ εξακολούθηση.

Ο ιδρυτής της εταιρίας Δημήτρης Κουτσολιούτσος είναι αντιμέτωπος με μία επιπλέον κατηγορία σε βαθμό κακουργήματος που αφορά σε κατάχρηση προνομιακής πληροφορίας κατ' εξακολούθηση και κατ' επάγγελμα.

Οι κατηγορούμενοι με την δράση τους φέρονται, σύμφωνα με την δικογραφία να έχουν προκαλέσει ζημιά που υπερβαίνει τα 400 εκατομμύρια ευρώ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Εργασιακό στρες βιώνουν 8 στους 10 εργαζόμενους - Χειρότερη η κατάσταση στους μεγάλους ομίλους

Συνεχίζει ακάθεκτο το Bitcoin - Ξεπέρασε και τα 118.000 δολάρια

Αύξηση ορίων συνταξιοδότησης από το 2027 φέρνει η σύνδεση με το προσδόκιμο ζωής - Χαμηλή ηλικία «εξόδου» στην Ελλάδα βλέπει ο ΟΟΣΑ

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider