Τράπεζες
03-11-2021 | 19:49

Attica Bank: Συνεχίζονται οι διαβουλεύσεις για την ΑΜΚ - Τι αναφέρει η τράπεζα

Newsroom
Μοιράσου το
Attica Bank
live updates: Ανανεώθηκε πριν

Τη συνέχεια των συζητήσεων της Attica Bank για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ανακοίνωσε η διοίκηση της τράπεζας, μετά από τη σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Attica Bank, «πραγματοποιήθηκε παρουσίαση και ανάλυση από τους χρηματοοικονομικούς συμβούλους, «AXIA Ventures Group Ltd» και «EUROXX ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ Α.Ε.Π.Ε.Υ.» σε συνεργασία με το νομικό σύμβουλο γραφείο Ποταμίτης – Βεκρής των δεσμευτικών προσφορών των ιδιωτών επενδυτών που έχουν υποβληθεί στο πλαίσιο της συμμετοχής τους στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Τράπεζας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε να συνεχιστούν δια των συμβούλων οι συζητήσεις με τους εν λόγω ιδιώτες επενδυτές με σκοπό την ολοκλήρωση της διαδικασίας αξιολόγησης των δεσμευτικών προσφορών, ώστε το Διοικητικό Συμβούλιο, αφού εξετάσει συνολικά τις εναλλακτικές δυνατότητες για την άντληση νέων κεφαλαίων, να αποφασίσει τους βέλτιστους για την Τράπεζα όρους της αύξησης.

Η Attica Bank θα ενημερώνει το επενδυτικό κοινό για την πρόοδο της διαδικασίας αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου με επόμενες ανακοινώσεις της» καταλήγει η σχετική ενημέρωση.
 

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Attica Bank: Ώρα αποφάσεων για την ΑΜΚ – Συνεδριάζει το Δ.Σ. στις 3 Νοεμβρίου