Πτώση για τη μετοχή της Beyond Meat μετά την αναθεώρηση στην εκτίμηση των εσόδων

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Πτώση για τη μετοχή της Beyond Meat μετά την αναθεώρηση στην εκτίμηση των εσόδων
beyond meat
Η εταιρεία αναμένει τα έσοδα να ανέλθουν σε 106 εκατ. δολάρια, χαμηλότερα από την προηγούμενη πρόβλεψη η οποία τα τοποθετούσε μεταξύ 120 και 140 εκατ. δολαρίων

Πτώση ύψους 15% σημείωσε η μετοχή της Beyond Meat Inc. μετά την καθοδική αναθεώρηση της εταιρείας στην καθοδήγηση για τα έσοδα της στο γ' τρίμηνο του 2021, αποδίδοντας την πρόβλεψη για μειωμένη απόδοση σε μια σειρά από παράγοντες.

Η εταιρεία αναμένει τα έσοδα να ανέλθουν σε 106 εκατ. δολάρια, χαμηλότερα από την προηγούμενη πρόβλεψη η οποία τα τοποθετούσε μεταξύ 120 και 140 εκατ. δολαρίων, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση. Οι αναλυτές «βλέπουν» έσοδα γ' τριμήνου κοντά στα 134,3 εκατ. δολάρια σύμφωνα με δεδομένα του Bloomberg.

H Beyond ανέφερε ως παράγοντες την μειωμένη ζήτηση προϊόντων λόγω της αύξησης των κρουσμάτων κορονοϊού και συγκεκριμένα, της παραλλαγής Δέλτα, καθώς και μία «πτώση στις παραγγελίες καταστημάτων λιανικής πώλησης που διήρκησε περισσότερο από το αναμενόμενο» στον Καναδά.

Παράλληλα, η ετιαρεία φυτικών προϊόντων «κρέατος» επισήμανε τις καθυστερήσεις στην επέκταση των διανομών, η οποία οφείλεται σε ελλείψεις προσωπικού.

Η μετοχή έπεσε μέχρι τα 91,99 δολάρια πριν το άνοιγμα της συνεδρίασης της Παρασκευής, ενώ την Πέμπτη η μετοχή σημείωσε πτώση 13%, σε σύγκριση με την άνοδο κατά 21% του S&P 500 index.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Beyond Meat: Η εταιρεία που «έφαγε» την Uber και την Lyft στη Wall Street 

Beyond Meat: Ποια είναι η εταιρεία που «σήκωσε» 240 εκατ. δολάρια

gazzetta
gazzetta reader insider insider