Renault: Οι ελλείψεις τσιπ θα προκαλέσουν διπλάσια μείωση της παραγωγής από όσο αναμενόταν

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Renault: Οι ελλείψεις τσιπ θα προκαλέσουν διπλάσια μείωση της παραγωγής από όσο αναμενόταν
Σημαντικές επιπτώσεις στην παραγωγή οχημάτων της Renault προκαλούν οι ελλείψεις σε τσιπ, με την γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία να προχωράει σε νέα περικοπή των εκτιμήσεων της για τις παραδόσεις οχημάτων εντός του 2021.

Σημαντικές επιπτώσεις στην παραγωγή οχημάτων της Renault προκαλούν οι ελλείψεις σε τσιπ και αρκετά ακόμα ανταλλακτικά, με την γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία να προχωράει σε νέα περικοπή των εκτιμήσεων της για τις παραδόσεις οχημάτων εντός του 2021.

Πιο αναλυτικά, η Renault ανακοίνωσε πως οι συνολική της παραγωγή για το 2021 θα είναι μικρότερη κατά περίπου 500.000 οχήματα σε σχέση με τους αρχικούς στόχους της εταιρείας, εκτίμηση που είναι αρκετά χειρότερη από την αντίστοιχη του Σεπτεμβρίου, όταν η εταιρεία εκτιμούσε πως η μείωση της παραγωγής θα περιοριζόταν στα 220.000 οχήματα.

Ωστόσο, σύμφωνα με το δίκτυο CNBC, το οποίο επικαλείται πηγές με γνώση των εξελίξεων, στο εσωτερικό της εταιρείας οι φόβοι για ακόμα μεγαλύτερη μείωση της παραγωγής για το 2021 να εντείνονται ολοένα και περισσότερο, καθώς η κατάσταση που επικρατεί στις αλυσίδες εφοδιασμού δεν αφήνει περιθώρια αισιοδοξίας για βελτίωση της κατάστασης.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Αυξήσεις στις τιμές των αυτοκινήτων λόγω των ελλείψεων τσιπ αναμένει ο CEO της Renault

Renault: 300.000 αυτοκίνητα λιγότερα το 2021 λόγω της κρίσης των ημιαγωγών

gazzetta
gazzetta reader insider insider