HP: Στηρίζει τις νεοφυείς επιχειρήσεις στα πρώτα Εθνικά Βραβεία Νεοφυούς Επιχειρηματικότητας 2021

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
HP: Στηρίζει τις νεοφυείς επιχειρήσεις στα πρώτα Εθνικά Βραβεία Νεοφυούς Επιχειρηματικότητας 2021
90 νεοφυείς επιχειρήσεις βραβεύτηκαν συνολικά, λαμβάνοντας οικονομική ενίσχυση από ιδιωτικές επιχειρήσεις.

Η HP στηρίζει τις νεοφυείς επιχειρήσεις στα πρώτα Εθνικά Βραβεία Νεοφυούς Επιχειρηματικότητας 2021 στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), ενισχύοντας την πρωτοβουλία της Ελληνικής Κυβέρνησης Elevate Greece, η οποία στοχεύει στη χαρτογράφηση, υποστήριξη και ανάπτυξη νεοφυών επιχειρήσεων, δημιουργώντας ένα ισχυρό οικοσύστημα καινοτομίας.

Παρουσία του Πρωθυπουργού της Ελλάδος, κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, η απονομή των βραβείων του Elevate Greece, διεξήχθη το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2021. 90 νεοφυείς επιχειρήσεις βραβεύτηκαν συνολικά, λαμβάνοντας οικονομική ενίσχυση από ιδιωτικές επιχειρήσεις. Η εταιρεία Quanta & Qualia (Magos), ήταν ανάμεσα στους νικητές, λαμβάνοντας το βραβείο Αξιοποίησης Τεχνολογιών 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης, ύψους 36.000€, προσφορά των εταιρειών HP, Siemens, Oracle, ABB, Huawei, HETIA και SEKEE. Το βραβείο απέμεινε ο Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης.

«Ένα μεγάλο κομμάτι των σημαντικών αλλαγών που θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε στη ζωή μας θα γίνουν πιο εύκολες, μέσα από την καινοτομία και τις νέες επιχειρηματικές ιδέες που θα γεννηθούν, μέσα από την ώσμωση της έρευνας με την πρακτική επιχειρηματικότητα», δήλωσε ο Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης. Από την πλευρά του, ο Διευθύνων Σύμβουλος της HP, κ. Νίκος Χρηστάκης ανέφερε: «Η εξωστρέφεια των start-up εταιρειών είναι ζωτικής σημασίας για την ανάδειξη της Ελλάδας σε κόμβο Καινοτομίας στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Η HP θα συνεχίσει να υποστηρίζει αυτή την προσπάθεια του Κράτους για τη δημιουργία νέων προοπτικών ανάπτυξης μέσω του Elevate Greece».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider