Δομική Κρήτης: Ποια είναι η εικόνα των έργων της

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Δομική Κρήτης: Ποια είναι η εικόνα των έργων της
Η εταιρεία έχει αναδειχτεί Ανάδοχος και αναμένεται η Πρόσκληση για την υπογραφή συμβάσεων κατασκευής δημοσίων έργων, συνολικού ύψους 24.700.000 ευρώ πλέον ΦΠΑ. 

Στην κατασκευή τεχνικών δημοσίων έργων, η εταιρεία Δομική Κρήτης μεμονωμένα ή σε κοινοπρακτικό σχήμα έχει ανεκτέλεστο έργου ποσό 20.400.000 ευρώ, πλέον ΦΠΑ, με αναλογία κατά την συμμετοχή της σε ποσό 17.100.000 ευρώ.

Επίσης η εταιρεία έχει αναδειχτεί Ανάδοχος και αναμένεται η Πρόσκληση για την υπογραφή συμβάσεων κατασκευής δημοσίων έργων, συνολικού ύψους 24.700.000 ευρώ πλέον ΦΠΑ.

Αυτά ανέφερε ο Πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης της κατασκευαστικής εταιρείας, κ. Συνατσάκης Γεώργιος, που έλαβε τον λόγο και προέβη να ενημερώσει τους μετόχους, σχετικά με την πορεία της εταιρείας και των εταιρειών του ομίλου .

Η Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Εταιρείας ΔΟΜΙΚΗ ΚΡΗΤΗΣ Α.Ε. πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 10 Σεπτεμβρίου 2021, στην έδρα της Εταιρείας στο Ηράκλειο Κρήτης. Παρέστησαν, αυτοπροσώπως είτε δι’ αντιπροσώπου, μέτοχοι εκπροσωπούντες 11.242.731 κοινές ονομαστικές μετοχές επί συνόλου 15.878.748 κοινών ονομαστικών μετοχών και υπήρξε απαρτία 70,80% του καταβεβλημένου εταιρικού κεφαλαίου, ενώ ψηφίστηκαν, μεταξύ άλλων, οι οικονομικές καταστάσεις, η συνολική διαχείριση της διοίκησης, οι αμοιβές κ.α.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider